www.magyar-mernoki.com
Keyence International

LR-Z sorozat.

A kiemelkedő tulajdonságú lézerszenzor: stabil érzékelés, egyszerű kezelhetőség és robosztusság.

LR-Z sorozat.
Tárgyreflexiós érzékelőkkel a különböző befolyásoló tényezők miatt - beleértve a céltárgy színét, anyagát, felületét, környezetét, és legfőképpen a háttér távolságát - 
gyakran nehéz a detektálás. Az LR-Z lézerszenzor sorozat számos funkciója megoldást jelent ezekre a problémákra.

Rögtön kezdésként: belső ellenőrzési funkciója figyeli és automatikusan akár 350.000-szeresére állítja az érzékenységet. Ez a szabályozás egy CMOS érzékelő és egy színtől, tükröződéstől és szögtől függetlenül stabil érzékelést lehetővé tevő lézer fényforrás kombinációjaként vált lehetségessé.

Másodszor: az LR-Z sorozat kategóriájában az egyetlen, amely mind háttérelnyomás (BGS), mind előtérelnyomás (FGS) funkcióval rendelkezik az érzékelési környezet okozta zavarok minimalizálásához.

Végül a NULLPONT funkció úgy határozza meg az érzékelési körülményeket, hogy bármilyen célpont érzékelését lehetővé tegye felszíntől, formától függetlenül akkor is, ha a beesési szög lapos (80 °). Ennek eredményeként egyenetlen felületű, sötét, vagy fényvisszaverő célok érzékelése is lehetséges.

Mindezen funkcióknak köszönhetően az LR-Z sorozat saját kategóriájában a legmagasabb érzékelési stabilitást kínálja.

Az új LR-Z sorozatot az egyszerű egygombos beállítás is különlegessé teszi. Az üzemmódok és funkciók könnyen beállíthaók a digitális 7-szegmenses kijelzőn. Az érzékelési adatok megjelenítése jelentősen megkönnyíti a beállítási hibák felismerését. A kijelző '0’ értéket mutat, ha a cél nem észlelhető és ’999’-et, ha a detektálás megtörtént.

További újdonság a nagy visszajelző LED, amely lehetővé teszi az instabil érzékelés egy pillantással történő azonosítását, akár nagy távolságról is.

Az LR-Z sorozat tűrőképessége is kiemelkedő. A SUS316L rozsdamentes acélház akár 100 g nagyságú ütést is elvisel, minimumra csökkentve a külső hatásból eredő károk kockázatát. Az IP68/69K és NEMA 4X, 6P, 13 (NEMA250) védettségű zárt burkolat ellenáll az olajnak, savas és lúgos kémhatású tisztítószereknek. Ennek eredményeként mostoha körülmények között is burkolat nélkül üzembe állítható a céltárgyak közelében.

Ezek a jellemzők teszik az LR-Z sorozatot hatékony tárgyérzékelő szenzorrá az élelmiszerfeldolgozás, a mikromechanika és a fémfeldolgozó ipar mellett a hagyományos automatizálási alkalmazások számára is.
LR-Z sorozat.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz