www.magyar-mernoki.com
Keyence International

IM-6600: az IM széria új alkalmazási területek felé terjeszkedik.

A mérési idő drasztikus csökkentésével a Keyence IM szériás képalkotó dimenzionális mérőrendszere forradalmasította a vizsgálati technológiát. A kétszeresére (200 x 100 mm) növelt látómező és az új megvilágítási opciók még komplexebb célok kezelését tették lehetővé.

IM-6600: az IM széria új alkalmazási területek felé terjeszkedik.
Az IM széria nagy pontosságú, megbízható méréseket garantál minimális időigénnyel. Egyszerűen helyezze be a mérésre váró elemet vagy elemeket, nyomja meg a gombot és néhány másodperc alatt akár 99 méretet kap akár 99 elemen egyszerre meg nagyfokú pontossággal. A rendszer leegyszerűsíti a mérési eljárásokat. A felületprofilok automatikus felismerésén és az autófókuszon túl torzítás korrekció jellemezi. Végezetül: kiküszöböli az operátorok változó munkamódszereiből fakadó eltéréseket és megkönnyíti a mérési nyilvántartás vezetését.

A széles felhasználói kör rengeteg alkalmazást tesz lehetővé
Az IM-6600 vezérlő négy különböző fejegységgel használható - az IM-6015/IM-6025 (általános célú modellek), az IM-6140 (nagy pontosságú modell 0,1 mikron ismétlési pontosság), valamint a teljesen új IM-6120 (200 mm széles látómező). Az IM-6120 200 x 100 mm látómezővel rendelkezik, mégis rendkívül kis helyigényű.

Négyféle megvilágítási opció rendelhető - háttérvilágítás, epi-megvilágítás (a tárgy egyik oldaláról történő megvilágítás és vizsgálat), gyűrűsfénnyel történő megvilágítás (fényes célok, vagy kúpos felületek, pl. kúpszeletek mérésére) és súroló megvilágítás (egyenetlen felülettel, vagy kontúrokkal rendelkező célokhoz, melyeket a diffúzió miatt nehéz detektálni).
IM-6600: az IM széria új alkalmazási területek felé terjeszkedik.

Műanyag kupak/Öntött kondenzátor
A fehér LED nagy intenzitású fénygyűrűje a lencse kerületére vetül. A gyűrű négy, külön-külön be-és kikapcsolható részből áll össze, így áll össze a lehető legélesebb kép. Ezek a beállítások minden egyes konkrét cél esetén megmaradnak.

Egy új alkalmazással az adatok statisztikai feldolgozása is javult, amely lehetővé teszi az adatok hagyományos táblázatkezelő szoftverbe történő exportálását. A felhasználók egy sor dokumentum sablon között választhatnak és minden elrendezés testreszabható logóval, vagy más vizuális elemmel. A trend grafikon/hisztogram funkció lehetővé teszi a termelési trendek és eltérések elemzését, ami nagy segítség a minőségirányítás számára a hibás termelés megakadályozásához.

További előnyei: Mivel nincsenek a mérést befolyásoló mozgó részei, így nincs szükség újrakalibrálásra, sem különösebb karbantartásra. Gyártásterületen is működtethető, nem igényel légkondicionált laboratóriumot. Élethosszig tartó ingyenes: Technikai segítségnyujtás, frissítések, Tréning, javítás esetrére cserekészülék és rengeteg egyéb előny ...

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz