www.magyar-mernoki.com
Westermo Teleindustri AB

A Gigabit Ethernet switchek képesek kielégíteni a vasúti fedélzeti alkalmazásokban használatos, nagy sebességű kommunikációs hálózatok iránti növekvő igényt

Az EN 50155-ös tanúsítványú, menedzselt Power-over-Ethernet switch-ekkel rendkívül megbízható kommunikációs hálózatok hozhatók létre.

A Gigabit Ethernet switchek képesek kielégíteni a vasúti fedélzeti alkalmazásokban használatos, nagy sebességű kommunikációs hálózatok iránti növekvő igényt
A Westermo négy új, Gigabit hálózatok kezelésére kifejlesztett, tizenkét portos eszközzel bővítette a menedzselt Ethernet swichek Viper családját. A videót, LCD-t és vezeték nélküli LAN hozzáférési pontokat támogató Ethernet és Power-over-Ethernet (PoE) eszközök hozzájárulnak a nagyobb adatátvitelre képes vasúti fedélzeti kommunikációs hálózatok iránti egyre növekvő igény kielégítéséhez. Az új eszközök tovább javítják a Westermo innovatív IP vasúti koncepcióját, melynek átfogó Ethernet switch és routing megoldásaival robusztus hálózati infrastruktúra hozható létre intelligens vonatok számára.

A négy új modell egy sor szabványos Ethernet, Gigabit Ethernet és PoE port opciót, valamint további routing funkciókat tartalmaz. A Viper-112-T3G három Gigabit Ethernet portot és kilenc szabvány Ethernet portot tartalmaz. A Viper 212-T3G ugyanazzal a port konfigurációval rendelkezik, de kiegészítő routing képessége lehetővé teszi alhálózatok kapcsolódását és a hálózat teljesítményének javulását.

A Viper-112-T3-P8 három Gigabit portot és egy szabványos Ethernet portot tartalmaz, nyolc Power-over-Ethernet portja támogatja az IEEE 802.3at «plug-and-play» PoE kommunikációs szabványt. A különösen a kamerák esetében hasznos PoE lehetővé teszi a készülékek számára, hogy a működésükhöz szükséges áramot az adathálózaton keresztül kapják, lehetővé téve az egyszerűbb kábelezést és a gyorsabb telepítést. A Viper 212-T3G-P8 ugyanazzal a port konfigurációval rendelkezik, de további routing funkcionalitással kibővítve. A Viper switchek 8 PoE portjukon akár 66W teljesítményt adnak át. A Viper elszigeteli a csatlakoztatott eszközöket a bemenő DC feszültségtől, hogy megóvja azokat az esetleges túlfeszültségtől. Az áramelosztást, a hatékonyság maximalizálása érdekében, a portok «hangolják».

A rendkívül megbízható hálózatok kiépítésére és hosszú távú üzemeltetésre tervezett Viper sorozat túlteljesíti az elektronikus berendezésekre vonatkozó EN 50155 vasúti szabványt, amely nem csak az EMC követelményeket foglalja magába, hanem ütés-, vibráció-, valamint kiterjesztett hőmérséklet és páraállóságot is. A Viper sorozatot rendkívül magas meghibásodások közötti átlagos időtartam (MTBF) jellemzi, biztosítva a vasútban elvárt hosszú távú és megbízható üzemeltetést.

A magas szintű megbízhatóság mellett a switchek egydülálló funkcionalitása leegyszerűsíti a hálózattervezést, -szerelést és -karbantartást is. A Viper switchek IP hálózati szabványoknak messzemenően megfelelő WeOS operációs rendszere rugalmas hálózatok létrehozását teszi lehetővé. Az operációs rendszer képes minden vasúti kocsi helyzetének megváltozását, forgatását és csatlakozását észlelni, majd a változásokat a hálózaton kompenzálni manuális újrakonfigurálás nélkül. A könnyű telepítés és karbantartás érdekében a Viper switchek és az esetleges csatlakozó eszközök minden egyes kocsiban azonos IP-címmel állíthatók be. Ez leegyszerűsíti a teljes IP tervet és szabványosítja a konfigurációkat.

A WeOS operációs rendszer a maximális teljesítmény és a stabilitás fenntartása érdekében képes a hálózati adatforgalom kiegyensúlyozására. Az új kamerák, vagy videók bevezetésével megnövekedett forgalom ezért nem befolyásolja a teljes hálózat stabilitását. Bármilyen kapcsolati-, vagy hardverhiba esetén a Westermo egyedülálló FRNT technológiája 20 mp-en belül képes újra beállítani egy nagy hálózatot.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz