www.magyar-mernoki.com
Keyence International

GL-R.


Az új szériát arra tervezték, hogy megoldást nyújtson a felhasználók biztonsági fényfüggönyökkel kapcsolatos problémáira. Egyedi és erős design, gyors és egyszerű telepítés a legmagasabb szintű biztonsági jellemzőkkel.

GL-R.
A GL-R széria a hagyományos biztonsági függönyökénél háromszor vastagabb (32x38 mm) fémházának köszönhetően a legerősebb a piacon jelenleg elérhető modellek közül.

Másik különlegessége, hogy a lencséket vastag és robusztus fém perem védi, így rendkívül csekély annak a valószínűsége, hogy ezen érzékeny részeket közvetlen behatás érje. Végezetül: a GL-R széria IP67-es védettséggel rendelkezik. A rendszer jelentős előnyöket nyújt felhasználói számára: csökken az állásidő kockázata,és a robosztus kialakításnak köszönhetően nincs szükség költséges kiegészítő védelemre, megszűnnek az elállítódásból adódó problémák.

A függönyök telepítése rendkívül egyszerű.

A "one line" rendszerrel nem szükséges az adó és a vevő a vezérléshez történő csatlakoztatása, mivel az adó közvetlenül a vevőhöz csatlakoztatható. Sőt, az optikai szinkronizálás révén az adó és a vevő külön-külön is kábelezhető. Alap funkciók használata esetén a vezetékek száma 18-ról 5-ra csökken, így csökkentve a telepítési időt és a hibás bekötésből adódó kockázatokat.

Az összeszerelés is egyszerűbbé válik: a GL-R szériánál a konzolok előszerelten érkeznek, így a telepítés egyszerűen abból áll, hogy rácsúsztatjuk azokat a szerelési pályára és a géphez rögzítjük. Ezek a tartók egyszerűen rögzíthetők a szabvány alu profilhoz és lehetővé teszik a fényfüggöny kívánt szögben történő felszerelését.

A GL-R hatótávolsága 15 méterre nőtt.

A GL-R széria megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak: PLe szabvány szerinti ISO 13849-1, Type4, SIL3.

A sorozat, a többi Keyence biztonsági fényfüggönnyel összhangban holtterek nélküli érzékelésre képes. Az első optikai tengely a fényfüggöny végeitől 10 mm-re található, tehát nincs szükség további védelemre ahhoz, hogy megakadályozzuk a holttérbe történő benyúlást. Sok biztonsági fényfüggöny a mai napig nem tartalmazza ezt a fontos biztonsági funkciót.

Végül, de nem utolsósorban: a 7 szegmensű kijelzővel az esetleges hibák könnyebben és biztonságosabban azonosíthatóak.

További újdonság, hogy a GL-R széria működését PC-n is ellenőrizhetjük az I/O állapotjelek - beleértve az OSSD kimeneteket, override inputokat, hibaállapotokat és a fényintenzitást - kontrolljával. Működés közben a monitoring segít a rendellenes működés okainak azonosításában. Minden hibakód időrendi sorrendben mentésre kerül működés közbeni hibaelőzményként. Ez teszi lehetővé a könnyebb hibaelhárítást és problémaelemzést.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz