www.magyar-mernoki.com
LEMO

A LEMO termékcsalád már az EPLAN Data Portálon is elérhető

A webalapú EPLAN Data Portál platform azonnali hozzáférést biztosít a mérnökök számára számos alkatrészgyártó elektromos kapcsolási rajzaihoz. A platformon már a LEMO csatlakozók alkatrészadatai is elérhetők.

A LEMO termékcsalád már az EPLAN Data Portálon is elérhető

Az EPLAN Data Portál az EPLAN platform szerves része, ami lehetővé teszi a felhasználók számára a munka és a tervezési idő jelentős csökkentését, valamint napjaink automatizálási rendszereihez kapcsolódó részletes és pontos dokumentáció egyszerű létrehozását a végfelhasználói igényeknek megfelelően.

Az EPLAN Data Portál CAD-alkatrészek átfogó könyvtárát tartalmazza: több mint 290 gyártótól több mint 900 000 adatkészletet. Az adatkészleteket négy kategóriába, nevezetesen az elektrotechnika, a fluidtechnika, a mechanika, valamint a folyamatmérnökség osztályokba sorolják. A LEMO termékcsalád egész pontosan az Elektrotechnika > Csatlakozók kategóriában található. Az előzetes keresési kritériumok között szerepel a tüskék száma, az áramerősség stb. Az EPLAN Data Portál ezenkívül rendelési információkat, logikai szimbólumokat, termékképeket és makrókat is tartalmaz.

„Az EPLAN-csapattal először a 2018-as müncheni Electronica kiállítás során találkoztunk. Hosszú időbe telt, de kollégáimnak és a németországi EPLAN segítségének köszönhetően ma már több mint 20 000 adatkészlet érhető el online a LEMO termékekhez. A jövőben azt tervezzük, hogy tovább fejlesztjük ezt a könyvtárat a 2D és 3D makrókkal, illetve további elemekkel egészítjük ki az M és F sorozat termékcsaládjait” - jelentette ki Serge Buechli, a LEMO SA üzletfejlesztési igazgatója.

További információ a termékről: https://eplandata.de/portal/en_en/catalog/LEMO

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz