www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Innovatív rendszermegoldások folyamatautomatizáláshoz

A komplex problémák megoldásához jelentős szakértelem szükséges. Különösen igaz ez a veszélyes területeken. Legyen szó akár ipari alkalmazások érzékelő technológiájáról, vagy rendkívül rugalmas házakról a robbanásvédelemhez – csak azon vállalkozások tudnak ideális megoldást kínálni, amelyek rendelkeznek az adott terület releváns ismereteivel. A Pepperl+Fuchs a gyár- és folyamatautomatizálásban felhalmozott sokéves tapasztalata lehetővé teszi a társaság számára, hogy alkalmazkodjon az ügyfelek igényeihez, és megfelelő termékeket fejlesszen ki a piac számára.

Innovatív rendszermegoldások folyamatautomatizáláshoz

GR ház sorozat Ex e védettségi szinttel

Érzékelők gyári automatizáláshoz veszélyes területeken
A folyamatiparban az automatizálás növekvő szintje növeli a keresletet az érzékelő technológiát alkalmazó megoldások iránt. Ez alól nem jelentenek kivételt a veszélyes területek sem. A Pepperl+Fuchs egyre inkább testreszabott megoldásokat Fuchs kínál az 1. és a 21. zónákhoz. Ezek a megoldások gyári automatizálási érzékelő technológiát tartalmaznak és rendkívül széles alkalmazási körben felhasználhatók. A robbanásvédelem automatizálásában hatalmas léptékű fejlesztések mentek végbe a raktárak és helyiségek felügyeletétől kezdve a munka- és környezetvédelem területéig. A Pepperl+Fuchs érzékelői nyomásálló házakban helyezkednek el, ami szélsőséges körülmények között is lehetővé teszik a folyamatok még szélesebb körű automatizálását. A legújabb kísérleti projekt például magában foglalja az 1. zónában lévő R2000 fotoelektromos szkenner használatát a tartályhajók vegyi anyagokkal történő biztonságos feltöltéséhez.


Innovatív rendszermegoldások folyamatautomatizáláshoz
RFID érzékelő Ex d házban

Rendkívül rugalmas GRP ház sorozatok egyedi alkalmazási követelményekhez
A GRP házak sorozata tökéletesen megfelel az elektronikai berendezések üzemi igényeinek. A sorozat termékeit úgy tervezték, hogy széles körű alkalmazások számára biztosítsanak maximális rugalmasságot. Sok apró részlet könnyíti meg a konkrét vevői igények megtervezését. A kifinomult szerelőkeret elavulttá teszi a kiegészítő szerelőlapok használatát, miközben lehetővé teszi a sorkapcsok és a kapcsolóelemek gyors és egyszerű megtervezését és telepítését. Segítségével bármilyen DIN szerelősín felszerelhető önmetsző csavarokkal. Az innovatív távtartó rendszer lehetővé teszi, hogy az alkatrészeket a házon belül különböző szinteken telepítsék. Az IP66 védettségű, kibővített szilikon tömítéssel rendelkező házak a méret és a mélység révén korlátlan rugalmasságot kínálnak. A házak sorozata -60°C-ig terjedő működési környezetben használható az 1/21 és a 2/22 zónákban.
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz