www.magyar-mernoki.com
Keyence International

SL-V biztonsági fényfüggöny

Jobb láthatóság, a függöny aljától és tetejétől 5 mm-re lévő első optikai tengely, mindössze 7 ms válaszidő, automatikus cikluskezdet, IP67 védelem, egyedülállóan egyszerűen felszerelhető nagy teljesítményű változat, a függöny aljától tetejéig tartó, holttérmentes érzékelés: az új SL-V sorozat mindezeket biztosítva a piacon elérhető legteljesebb megoldást kínálja.

SL-V biztonsági fényfüggöny

Az SL-V biztonsági fényfüggöny számos előnyt nyújt a felhasználóknak. Javult az üzemi állapot láthatósága, mivel a kezelő számára két LED sor jeleníti meg egyértelműen a rendszer állapotát. Az SL-V sorozatot beépített cikluskezdettel látták el. Az automatikus alapállapotba állásnak köszönhetően nem szükséges kezelői beavatkozás a gép újraindításához. A rendszer még mindig az egyetlen olyan termék a piacon, amely képes a biztonsági fényfüggöny végétől 5 mm-re is érzékelni. A rendszer így biztonságosabb és könnyebben telepíthető, mivel a függöny egységei minden lehetséges szögben széltől-szélig csatlakoztathatóak a felbontás csökkenése és holtterek létrejötte nélkül.

A felszerelés rendkívül egyszerű. Az összeállítás során LED-ek jelzik a helyes pozicionálást és a tartozékok teljes választéka lehetővé teszi a függöny bármely pozícióba történő felszerelését.

Az SL-V sorozat további egyedi műszaki funkciót tartalmaz. A beépített külső biztonsági ellenőrző funkciónak köszönhetően a 4-es típusú eszközök akár külön biztonsági relé nélkül is működtethetőek. Az OSSD kimenet által kezelt maximális kapacitás 500 mA, így a külső eszközök közvetlenül irányíthatóak. Az előnyök a költségek csökkenésében és a minimális, a piacon elérhető legalacsonyabb (mindössze 7 ms) válaszidőben jelentkeznek. Ez azt jelenti, hogy a biztonsági függönyt közelebb lehet helyezni a berendezéshez, amelynek megvédésére hivatott.

A sorozat modelljei IP64 vagy IP67 védettséggel rendelkeznek. Egy különösen kompakt és robosztus változat is elérhető SL-VHM (46.5 x 40 mm) néven. Ez feleslegessé teszi a drága, nehezen telepíthető burkolatok használatát. A biztonsági függönyök 230 mm-től 1270 mm-ig, a HM típus esetében pedig akár 1926 mm-ig tartó hosszúságban állnak rendelkezésre. Ez a termék különösen alkalmas a gépek veszélyes zónájának védelmére olyan esetekben, ahol a berendezéseket biztonsági és ergonómiai szempontból is fejleszteni kívánják.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz