www.magyar-mernoki.com
Keyence International

VHX-1000 digitális mikroszkóp

Nagy teljesítmény, precíziós mérés

VHX-1000 digitális mikroszkóp
Az új KEYENCE VHX-1000 digitális mikroszkóp ötvözi a nagy teljesítményű digitális mikroszkópot a precíziós méréstechnikával. A gyors, pontos mérés és megfigyelés már a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazások során is egyre inkább a megfigyelő rendszerek alapkövetelményei közé tartozik. A fejlett technológia egy erős, all-in-one készülékbe történő integrációja a mikroszkópok következő generációját jelenti. Az új VHX-1000 sorozat a világon elsőként rendelkezik 16-bites képfeldolgozó rendszerrel, ami láthatóvá teszi a finom színeltéréseket és optimalizálja a túl sötét vagy túl világos területeket. A fényerősség 256-ról a 65,536 szintre nőtt. Hasonlóképpen, a 3CCD színhűség 16 millióról több mint 2,8 billió színre nőtt.

A fejlett érzékelő technológia, a mikroszkópos/optikai tervezés és az alkalmazási szakértelem a DOUBLE'R néven ismert forradalmi automatikus lencse/zoom-felismerő technológiában öltött testet. A VHX valós időben érzékeli az objektívet, valamint a jelenlegi nagyítást. A nagyítás változtatásával automatikusan változik a kalibrációs korrekció.

A VHX-1000 rendkívül nagy, a hagyományos mikroszkópokénál legalább 20-szor nagyobb mélységélesség-mezővel rendelkezik. Pontos DFD (Depth from Defocus) funkcióval kombinálva új VHX szinte bármilyen mintára teljesen fókuszált képeket generál. A pixel-shift aktuátort tartalmazó kompakt 3CCD-s kamera éles, akár 54 millió pixel ultra-nagyfelbontású képeket készít. A vibrációmentes progresszív letapogató módszer és az új grafikus motor a szabad szemmel történő megfigyeléshez hasonló textúra leképezést és színvisszaadást tesz lehetővé. A legmodernebb, nagy felbontású, akár 5000x nagyítású RZ zoom objektívek széles választéka kiváló képminőséget és kromatikus aberráció korrekciót biztosít.

A cél a kézben tartott, vagy rögzített kamerával több szögből szabadon megfigyelhető, ami a célpozíció megváltoztatása nélkül teszi lehetővé a megfigyelést. A VHX-1000 egyszerű egér műveletekkel elvégzi a távolság, sugár, szög és a célterület on-screen mérését. Amennyiben nagyobb célokat kell megtartani, vagy mérni, a készülék képes akár 10.000 x 10.000 pixel felbontású 2D és 3D képek valós idejű összefűzésére, ezáltal akár ötvenszeresére növelve a látómezőt.

A VHX-1000 digitális mikroszkóp főbb jellemzői

- 54 megapixeles 3CCD és Aktuátor
- A világ első valós idejű 2D/3D kép összefűzése
- A világ első High Dynamic Range (HDR) funkciója
- Az ipar első DOUBLE'R automatikus lencse/zoom-felismerő funkciója
- Az ipar leggyorsabb 3-D Display funkciója
- Elsőként: kontraszt optimalizálás
- Nagyfelbontású RZ lencsék
- Beépített 160 GB-os merevlemez
- Beépített 24x CD-R/RW meghajtó
- LAN kapcsolat / FTP szerver támogatása

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz