www.magyar-mernoki.com
STAHL

Akusztikus és vizuális jelzőberendezések az R. STAHL kínálatából: átfogó védelmi megoldások

Az R. STAHL, a biztonságtechnológia vezető nemzetközi gyártója a biztonsági jelzőberendezések széles skáláját kínálja világszerte. A berendezések hallható és látható jelzések útján időben figyelmeztetik a felhasználót az üzemzavarra, ezáltal garantálva pl. tűzvédelmi rendszerek és más felügyeleti berendezések optimális biztonságát.

Akusztikus és vizuális jelzőberendezések az R. STAHL kínálatából: átfogó védelmi megoldások
Az ipari termékalkalmazások széles köre magába foglalja a hajógyártást, folyamatkezelést, anyagmozgatást, logisztikát, darukat, raktárakat, gyárakat, szállodákat, iroda-és középületeket, valamint kórházakat és repülőtereket.

A veszélyes területekre ajánlott portfolió Ex d gyújtásvédelmi fokozatú, nyomásálló tokozású Xenon és LED jeladókat, gyújtószikramentes LED irányjelzőket és közlekedési lámpákat, villogó irányjelzőket, dudákat és robusztus kézi jeladókat tartalmaz, amelyek elérhetőek üvegbetöréses és nyomógombos változatban is. A Yodalex sorozat például a YA60 dudát, a FL60 jeladót és az innovatív YL60 kombinált egységet tartalmazza, ez utóbbi egy egyedi tervezésű házban integrált hangjelzőt és jeladót foglal magába. A YA60 maximális hangerőssége 110 dB egy méter távolságban, kétfokozatú hallhatósági képességgel, amiben 32 nemzetközileg elismert hangjelzés közül választhatunk. A YA60 és a YL60 szabadalmaztatott burkolata többirányú zajkibocsátást tesz lehetővé, ami egyedülálló a Yodalex sorozatban. Veszély esetén a FL60 jeladó másodpercenként egy, 5-től 20 joulig terjedő energiájú nagy intenzitású villanást ad le. A lángálló polikarbonátból készült lencsék hét különböző színben és alapfelszereltségben acél biztosítékkal kaphatók.

A biztonsági területek termékei közé tartoznak a Clifford & Snell hangjelzők és jeladók, például a FL40 Xenon fényjelzők, LED villogók és állapotjelzők, valamint a Yodalarm és Yodalight hangjelzők, irányjelzők és kombinált egységek. Ezek egy egy méter távolságban 120 dB maximális teljesítményű hangjelzőt és egy fényjelzőt kombinálnak és számos teljesítmény- és feszültségtartományban, ill. lencseszínnel választhatóak.

1. Kép: Duda, kombinált egység és jeladók a Yodalex sorozatból

2. Kép: Akusztikus és vizuális jelzőberendezések a Yodalarm/Yodalight sorozatból

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz