www.magyar-mernoki.com
BALLUFF

I/O-modulok beépített kijelzővel és manipuláció elleni védelemmel

A Balluff, a szenzorok és ipari hálózatok szakértője az első, amely megvilágított LCD kijelzővel felszerelt fieldbus I/O modult kínál. Ez nem csak a hálózati címzést teszi egyszerűbbé, de számos további funkciót tesz elérhetővé. Ezek közé tartozik a lock bit, a keresés/mentés és a készülék azonosítás, amelyek bizonyíthatóan nagyobb hozzáadott értéket jelentenek: a gépek és rendszerek üzemeltetői a jelentősen javított manipuláció elleni védelemből, a karbantartás során mutatkozó kényelemből és átláthatóságból, valamint a nagyobb rendelkezésre állásból és termelékenységből profitálnak. Az új modulgeneráció már CC-Link, Ethernet/IP és Profinet protokollokra érhető el, de hamarosan a többi általánosan használt buszrendszerhez készült változatok is elkészülnek.

I/O-modulok beépített kijelzővel és manipuláció elleni védelemmel
Az akár 32 be- és kimenetű Balluff I/O modulok több mint négy éve számítanak nélkülözhetetlennek a gépgyártás és az automatizálás világában. Jellegzetességük a masszív, öntött cink ház, a sima profil lekerekített élekkel, a tiszta, nagy felületű kijelzők és a könnyű szerelhetőség mindössze két rögzítési ponttal.

Az új generációs I/O fieldbus modulok megvilágított LCD kijelzője új távlatokat nyit a beállítás, a karbantartás és a javítás terén. Az átviteli sebesség, a node címzés, a modul hardver- és szoftverinformációi, valamint sok más válik most láthatóvá, ezáltal a diagnosztika és a rendszer rendelkezésre állása lényegesen egyszerűbbé válik.

Egyes mechanikai elemeket, például a forgókapcsolókat teljesen ki lehet kiküszöbölni. Ez az új generációs IP 67-et még az előző sorozatnál is robusztusabbá és megbízhatóbbá teszi.

A fényes, nagy felbontású kijelző menüje könnyen használható és magától értetődő. Két kulcs használatos a belépéshez és az egyes menüpontok megjelenítéséhez. Különleges jellemzője a beépített manipuláció elleni védelem. Ezt azt jelenti, hogy a kijelző a PLC által zárolható, ami megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést. A Balluff új modulgenerációja beépített kereső és mentési funkciót is tartalmaz. A PLC által vezérelt két LED teszi lehetővé az üzemeltető számára, hogy olyan előre meghatározott eseményeket szemléltessen, amelyek a helyszínen nem modul-, vagy port specifikusak.

Érdekesség még az Ethernet/IP és Profinet modulverziókhoz adott beépített web szerver. Egy szabvány web böngészővel a felhasználó olyan teljes körű diagnosztikai funkciókhoz fér hozzá, mint a modulon található összes LED indikátor megjelenítése. A „Eszköz Tulajdonságok” alatt pl. az IO-Link portra csatlakoztatott eszközök paraméterezhetőek. Más funkciók, az IP-címek kiosztása a "Konfigurációk" funkcióban állnak rendelkezésre.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz