www.magyar-mernoki.com
BALLUFF

BFS 33M színérzékelő: színesben látja a világot

Az új BFS 33M színérzékelővel a Balluff egy a legmagasabb minőséget képviselő szenzort vezet be a piacra. A vizsgálandó objektum jellegétől függetlenül csalhatatlan pontossággal érzékeli azokat. Még a legkisebb árnyalatokat, a szürke szín legapróbb szintkülönbségeit, vagy a felületi tulajdonságok minimális változásait is képes erőfeszítés nélkül detektálni. Villámgyorsan érzékeli az objektumot és kapcsolja a megfelelő kimenetet. A kapcsolási kimenetek akár hét objektumra küldhetnek jelet. Ezen túlmenően a L*a*b színértékek is közvetlenül kimenetet képezhetnek egy soros interfészre. Egyedi kompenzáció és esetre szabott kalibrálás által ér el a szenzor különösen magas pontosságot hosszú időn keresztül.

BFS 33M színérzékelő: színesben látja a világot
A BFS 33M több mint egy egyszerű színérzékelő. A True Color szenzor - pontosan érzékelve a színtér minden árnyalatát – számos ipari alkalmazás számára ideális megoldás, beleértve a robotikát, az automatikus összeszerelést, a csomagolástechnikát, vagy a faipart. A masszív alumínium szenzorház nem csupán vonzó és modern, de megfelel a gépépítők és rendszerintegrátorok speciális igényeinek is. Az érzékelő mindig egy optikai kábellel együtt kerül alkalmazásra, így különösen mostoha körülmények között, ill. szűk beépítési helyeken is megfelelően használható.

Az opcionális Balluff lencsével akár a 400 mm-en túli távolságok is kezelhető közelségbe kerülnek. A fém alkatrészek kidolgozási eljárása nyomon követhető, lehetőség van különböző anyagminőségek között történő választásra. Az 1,5 kHz kapcsolási frekvencia lehetővé teszi pl. a nyomdaiparban használatos gyors folyamatok nyomon követését is. A szenzor minden beállítása testre szabható és egy felhasználóbarát szoftver segítségével megjeleníthető. Ez azt eredményezi, hogy a szenzor az időtől függetlenül nem csupán működik, de a felhasználó a státuszáról is mindig képben tud lenni. A BFS 33M a futó folyamatok automatikus minőség-ellenőrzésének ideális eszköze.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz