www.magyar-mernoki.com
BALLUFF

BPS: Új nyomásérzékelő család a Ballufftól

A Balluff bemutatta újonnan kifejlesztett, gáznemű és folyékony közegben használatos, IP67 védelemmel ellátott nyomásérzékelő családját. A robusztus készüléket egy magas minőségű, hosszú élettartamú, stabil kerámia cella, különösen vonzó ár/teljesítmény arány, magas szintű kezelési kényelem és nagy precizitás jellemzik. A nagy, világos és jól látható kijelző azonnali állapot áttekintést tesz lehetővé. Nemcsak a jelenlegi rendszer nyomást mutatja bar, mbar, PSI és Mpa mértékegységekben, hanem a VDMA szabvány alapján két kulcs és intuitív menü használatával a szenzorok gyors és egyszerű konfigurációja válik lehetővé.

BPS: Új nyomásérzékelő család a Ballufftól
A BPS érzékelők 11 nyomástartományban állnak rendelkezésre, ezzel pedig -1 ... 0 bartól 0 ... 600 barig minden fontos tartományban képesek a gyártásautomatizálás során a folyamatok nyomon követésére. Tipikus alkalmazások közé tartozik a hidraulika monitoring, valamint a pneumatikus berendezések. Az új Balluff nyomásérzékelők alapváltozata műanyag házzal, csúcsmodellje pedig rozsdamentes acéllal kapható. Két kapcsolási ponttal, vagy egy kapcsoló-kimenettel, valamint analóg csatornával (0 ... 10V, vagy 4 ... 20mA) vannak ellátva.

A rendkívül kompakt kialakításnak köszönhetően az érzékelők könnyen elhelyezhetőek a kapcsolószekrényben anélkül, hogy értékes helyet foglalnának el. A kijelző kezelőpanel és az elektromos csatlakozó egymástól függetlenül a karimához képest 320 °-al elforgatható. A G ¼ belső menetek és különböző méretű és stílusú opcionális adapterek használatával a változó folyamatlezárásokhoz való alkalmazkodás is könnyen megvalósítható.

A rozsdamentes acél házzal kialakított és kiterjesztett hőmérsékleti tartományú csúcsmodelleket a zord környezethez és igényes alkalmazásokhoz tervezték, ideálissá téve őket a szélturbinák, tengeri létesítmények számára, valamint a fűtési, szellőzési, légkondicionálási alkalmazásokhoz.

http://www.balluff.co.uk

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz