www.magyar-mernoki.com
BRADY

Ipari kiömlések egyszerű felitatása

A Brady Corporation bemutatja a HandySorbot, a kiömlések megszüntetésére számos munkahelyen használható új, praktikus eszközt. A HandySorb felmosó fogantyúja meghosszabbítható, és a speciális kialakítású párnákkal hatékonyan és egyszerűen távolítja el a kiömléseket.

Ipari kiömlések egyszerű felitatása
Kiömlések biztonságos felitatása
A HandySorb olyan kémiailag semleges, olvasztva fújt polipropilén párnákkal van felszerelve, amelyek semmilyen kiömlött anyaggal nem reagálnak. Az érintés nélküli gyorskioldó rendszer folyadékok széles skálájának felitatását teszi lehetővé a felhasználók számára anélkül, hogy hozzá kellene érniük az eltávolított anyaghoz. Szükség esetén a meghosszabbítható fogantyú is használható a biztonságos távolság megtartására a kiömlések eltávolítása közben.

Egyszerű használat
A HandySorb felmosó könnyen kezelhető és ergonomikusabb, mint a csak párnákat vagy granulátumot alkalmazó kiömléselhárító megoldások. A könnyen felpattintható HandySorb párnákkal a felhasználóknak kevesebbet kell görnyedniük, hajolniuk vagy térdepelniük a kiömlés sikeres eltávolításához. Teljesen kitolt fogantyúval a HandySorb 1,83 méterrel növeli meg a felhasználó által elérhető távot, így jobban és könnyebben hozzáférhetők a nehezen elérhető területek.

Nagyon hatékony
A HandySorb párnái másodpercek alatt felitathatják a kiömléseket. Mindegyik párna képes a súlya akár 25-szörösét is felszívni a kiömlött folyadékból, ezzel csökkentve az ártalmatlanítandó a hulladék mennyiségét és költségét. Ez bármelyik iparágban rendkívül hatékony eszközzé teszi a HandySorbot a kiömlések eltávolításában.

Tekintse meg a videót a Brady honlapon vagy kérjen árajánlatot az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.
Ipari kiömlések egyszerű felitatása
Ipari kiömlések egyszerű felitatása
Ipari kiömlések egyszerű felitatása
Ipari kiömlések egyszerű felitatása

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz