www.magyar-mernoki.com
EPLAN

Mentse el a dátumot: Eplan Virtuális Kiállítás 2019. május 21-én

A digitalizálást helyezi a középpontba az Eplan a soron következő „internetes kiállításán”, amely május 21-én kerül megrendezésre. Az Eplan Virtuális Kiállítás tizenhat órányi élő programja a világ minden fontos időzónáját lefedi. Az előadások, az élő bemutatók és a menedzsment megbeszélések mind szerves részét képezik a nap átfogó programtervezetének. A rendezvény célja a világ több mint hetven országában a szaktudás és a tapasztalat közvetlen cseréjének elősegítése.


Néhány héttel a Hannover Messe után nyit az Eplan Virtuális Kiállítás. Az idei új mottóval (Interaktív) egyetemben az egész rendezvényt újragondolták, hogyan jobban visszatükrözze annak célkitűzéseit. Egy másik újítás a meghosszabbított élő program: 6 és 22 óra között (CEST) összesen tizenhat órányi műsor, bemutató és megbeszélés várja az érdeklődőket. Európa, Ázsia és Észak-Amerika számos országa élőben vesz részt a rendezvényen és nemzeti pavilonokat is létrehoz, ahol az ügyfelek és a résztvevők a helyi piacokra vonatkozó információkat ismerhetik meg.

Információ mindenkinek – a menedzsertől a felhasználóig

Az angol nyelvű előadások az Eplan stratégiájáról, a termékinnovációkról és a jövőbeli trendekről – például a felhőtechnológiákról – szólnak majd, természetesen globális koncepciók alapján. A menedzsmentszinten rendezett panelmegbeszélés az Eplan negyedik Virtuális Kiállításának egyik kiemelkedő pontjának tekinthető. Az „Integrált Értéklánc” bemutatása az Eplan partnercégének számító Rittallal közösen történik. A résztvevők itt izgalmas előadásokra számíthatnak a felhőmegoldásokról, élő vitákkal fűszerezve. Az ügyfelek és a leendő ügyfelek a tapasztalat és a szaktudás közvetlen cseréjéből profitálhatnak. A csevegési funkción keresztül minden résztvevő kapcsolatba léphet másokkal és saját anyanyelvén kaphat támogatást.

A virtuális kiállítás iránt érdeklődők mostantól ingyenesen regisztrálhatnak a Mentse el a dátumot: Eplan Virtuális Kiállítás 2019. május 21-én
Virtual Fair 2019.jpg: A megoldás szolgáltató Eplan 2019. május 21-én rendezi negyedik virtuális kiállítását – idén tizenhat órányi élő programok a világ több mint hetven országában.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 15 000+ IMP követőhöz