www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Töltési szint érzékelés a Dolgok Internete technológiájával

A Pepperl+Fuchs által bemutatott szintérzékelő az adatokat egy biztonságos távoli állomáshoz továbbítja az ipari Dolgok Internetén. A WILSEN.sonic.level IoT-érzékelőt a WILSEN.service-vel és egy üzleti adatplatformmal együtt egy induló csomagot képez, amivel könnyebbé válik a technológia bevezetése. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az IoT-rendszer értékét gyorsabban fedezzék fel saját cégük számára.

Töltési szint érzékelés a Dolgok Internete technológiájával
A WILSEN.sonic.level IoT-érzékelő

Az ipari Dolgok Internete az információs technológia virtuális világát köti össze a gép- és üzemtervezés fizikai világával és új lehetőségeket nyit meg a folyamatautomatizáláshoz. Az adataikat az internetre továbbító rádiós szenzorok segítségével lehetőség nyílik olyan eszközök ellenőrzésére is, amelyek nagy területet lefedve kerültek telepítésre, vagy mobilitásuk miatt a hálózatosításuk eddig lehetetlennek tűnt.

A WILSEN.sonic.level a Pepperl+Fuchs ultrahangos vezeték nélküli érzékelője mobil tárolók, tartályok és silók töltöttségi szintjének ellenőrzésére. Az akkumulátorral működtetett készülék ezenkívül meghatározza a tároló földrajzi elhelyezkedését is és az összegyűjtött adatokat GSM vagy LoRaWAN kapcsolaton keresztül továbbítja egy meghatározott gyűjtési ponthoz az interneten. A WILSEN.service nemcsak a biztonságos adatcserét biztosítja, hanem lehetővé teszi az összes terepi IoT-érzékelő központosított kezelését is. Az üzleti adatfeldolgozáshoz szükséges szoftverrendszerek és adatplatformok zökkenőmentesen kapcsolódhatnak a szolgáltatáshoz.

A Pepperl+Fuchs által összeállított belépő szintű kezdőcsomag a működő IoT rendszer kialakításához szükséges összes összetevőt tartalmazza. Ez az időkorlátos, fix költségű csomag lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy szaktudás nélkül is kiaknázzák a Dolgok Internetében rejlő lehetőségeket és a lehető leggyorsabban szerezzenek tapasztalatot saját folyamatkörnyezetükben.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 15 000+ IMP követőhöz