www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

SIL 3 árammeghajtók veszélyes területekre

Az új SIL 3 árammeghajtókkal a Pepperl+Fuchs minden típusú jelhez kifejlesztett SIL 3 jelválasztóinak portfolióját egészíti ki – mind modulokként DIN sínre szereléshez, mind pedig szigetelő alkatrészekként a lezáró kártyákhoz. Egy A SIL 3 alkalmazásban a pozícionálók – amelyek a terepről származó, vagy oda szánt digitális jelek, valamint az analóg mérőjelek számára mindig elérhetők voltak – már egyetlen interfész modul segítségével közvetlenül csatlakoztathatók a vezérlőhöz. A SIL 3 alkalmazást már kell a redundáns SIL 2 eszközök bonyolult útvonalán keresztül megvalósítani.

SIL 3 árammeghajtók veszélyes területekre


A veszélyes területeken található SIL 3 alkalmazások analóg terepi eszközeit most közvetlenül, megkerülő megoldás nélkül lehet vezérelni

A SIL 3 alkalmazásokat széles körben használják a biztonsággal kapcsolatos alkalmazásokban is, amelyekben a veszélyes területeken lévő terepi eszközöket analóg jelekkel kell vezérelni. Mindazonáltal a mai napig nem fejlesztettek ki megfelelő jelválasztókat, amelyek képesek lennének jeleket továbbítani a vezérlő és a terepi eszközök között. Lehet, hogy redundáns SIL 2 eszközökkel megoldást találhatunk a problémára. Egy SIL 3-kompatibilis interfész modul lényegesen kevesebb erőfeszítést igényel, mint egy olyan struktúra, amely két redundáns SIL 2 modult tartalmaz. Végül, de nem utolsósorban, a SIL 3 megfelelőségű jelválasztók még a SIL 2 alkalmazásokban is hasznosak lehetnek, például amikor a lehető leghosszabb működés a cél.


SIL 3 árammeghajtók veszélyes területekre

A DIN-sín alapú K-rendszer árammeghajtói rugós kapcsokkal is elérhetők

Az új, egycsatornás, 12,5 mm széles árammeghajtók vonalhiba-észlelést és külön hibakimenetet is tartalmaznak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen portfólióból hozzanak létre SIL 3 alkalmazásokat, akár SIL jelválasztókkal akár redundáns, SC3-megfelelőségű SIL 2 modulokkal.

A biztonsági termékek termékválasztója a www.pepperl-fuchs.com/safety-hub oldalon található. A termékválasztó funkció, jeltípus, SIL szint vagy teljesítményszint szerint alkalmas a megfelelő eszközök kiválasztására (a biztonságos kikapcsoláshoz szolgáló biztonsági relék mind SIL-, mind PL-megfelelőségűek).


SIL 3 árammeghajtók veszélyes területekre

A lezáró kártyára történő felszereléshez: a H-rendszer SIL 3 árammeghajtója

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz