www.magyar-mernoki.com
REDEX

Az X-block, a piacon elérhető legkompaktabb feszültségszabályzó

A MEROBEL digitális szabályozóosztályának legújabb tagja, az X-block speciálisan a többorsós drót- és kábelcsévélő alkalmazásokra lett kifejlesztve, akár nyílt, akár zárt hurkú feszültségszabályzó rendszer használata mellett.

Az X-block, a piacon elérhető legkompaktabb feszültségszabályzó
Az X-blockot arra tervezték, hogy kielégítse a könnyű vezetékezésre és kiindulásra irányuló igényt ill. megfeleljen a kompakt szekrényberendezések iránt megfogalmazott követelményeknek. Ezek a kritériumok lebegnek azon felhasználók szeme előtt is, akik többorsós drót- és kábelcsévélő alkalmazásokkal dolgoznak.

Az X-block keskeny profilja és DIN sínpályás befogópofája akár hat egység egymás melletti elhelyezését teszi lehetővé 300 mm szélességben. A csatlakozók az elülső panelen kaptak helyet, ami kábelezés közben könnyen elérhetővé teszi az egységeket.

A dedikált DIN- szabályzó köré épült eszköz rendkívül átfogó funkcionalitással rendelkezik. Számos beépített professzionális funkciójának köszönhetően a feszültségszabályzók iránt támasztott minden különleges követelménynek megfelel. Tartalmaz egy teljesen konfigurálható jelerősítő modult, lehetővé téve a piacon kapható összes cellatípusra vonatkozó plug-and-play beállítás alkalmazását. A jelerősítő modult ezenkívül potenciométerek és ultraszonikus- ill. lézertechnológiával működő távolságmérő szenzorok direkt kalibrálására is szolgál.
Ezen túlmenően a beépített áramforrás külső energiaellátás nélkül is lehetővé teszi számos elektromagnetikus aktuátor direkt ellenőrzését, beleértve természetesen a MEROBEL által szállított EMP fékek és kuplungok teljes skáláját is.

Dióhéjban kifejezve a MEROBEL X-block használata megszünteti a külső vezetékezést, ami eddig a szenzor és az aktuátor között elhelyezkedő feszültségszabályzó rendszer összekapcsolásához szükségszerűnek bizonyult.

A kiindulást lényegesen megkönnyíti az X-block PC szoftverrel való programozás, ami intuitív hozzáférést szolgáltat minden beállításhoz. Az egyes állomásokon használt minden beállítás korlátlanul másolható más állomásokra egyszerű drag and drop alkalmazásával, a szabályzók belső memóriájának használatával.

Az adatgyűjtés beágyazott funkciója lehetővé teszi mind a valós idejű, mind az összekapcsolt működési paraméterek mentését és archiválását, ezenkívül ha szükséges, az Interneten keresztül a MEROBEL szakértői hálózatának hathatós távsegítségének kérését.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz