www.magyar-mernoki.com
BALLUFF

Van, aki forrón szereti Infravörös hőmérséklet érzékelés Balluff IO-Link segítségével

A szenzorspecialista Balluff újonnan kifejlesztett BTS infravörös hőmérséklet-érzékelője IO-Link interfésszel és két kapcsoló kimenettel rendelkezik. Az érintésmentes szenzor 250 és 1250 °C közötti hőmérséklet tartományon belül méri és rögzíti a hőmérsékleti értékeket még megközelíthetetlen, vagy veszélyesnek minősített üzemi területeken és mozgó objektumok esetében is.

Van, aki forrón szereti    Infravörös hőmérséklet érzékelés Balluff IO-Link segítségével
A robusztus M30 rozsdamentes acél házban elhelyezett, IP67 védettséggel rendelkező pirométer a világon elsőként rendelkezik az okostelefonokhoz hasonlóan többfunkciós, egyszerű szöveges információkat és automatikus álló/fekvő tájolást is biztosító kijelzővel.

A két kapcsoló kimeneten kívül a hőmérséklet-érzékelő IO-Link interfésszel is rendelkezik a paraméterek távolról történő beállításához és a vezérlővel vagy a vezérlőpanellel történő közvetlen adatcseréhez. Opcionálisan analóg 4…20 mA kimenet is rendelkezésre áll.

A felhasználási lehetőségeket számtalan beállítási lehetőség és funkciók széles választéka szélesíti. A pirométer tökéletes megoldást jelent többek között acélipari, öntödei, kovácsipari, kerámia- és üvegipari alkalmazásokhoz.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz