www.magyar-mernoki.com
BRADY

Olvashatóbb vonalkódok lézergravírozható címkékkel

A Brady új, lézergravírozható, automatikusan felhelyezhető B-730 poliimid címkéje javítja a nyomtatott áramkörökre és komplex felületekre lézeres eljárással felvitt vonalkódok olvashatóságát. A nagyobb kontrasztnak köszönhetően a címkére lézeres eljárással felvitt vonalkódokat könnyebb beolvasni, ami csökkenti a hulladék mennyiségét a szigorú nyomonkövethetőségi követelményekkel rendelkező ellátási láncoknál.

Olvashatóbb vonalkódok lézergravírozható címkékkel
Nagy kontrasztú vonalkódok
A Brady új, lézergravírozható B-730 poliimid címkéjén a vonalkódok az azonosítandó felülettől függetlenül megbízhatóan jól olvashatók. A kiváló minőségű, tartós címke matt fekete felületén lézeres megmunkálással fehér jelölések készíthetők amelyek vonalkódok és sorszámozás szempontjából optimális kontraszttal rendelkeznek. Emellett a címke kiválóan használható extrém kis betűméretet és összetett nyomatokat tartalmazó, lézeres eljárással létrehozott mintákkal is.

Kevesebb hulladék
A B-730 poliimid címkével csökkenthető a hulladék mennyisége a nyomonkövethetőségi követelményekkel rendelkező ellátási láncoknál. A B-730 címkére lézeres eljárással létrehozott vonalkódok a közvetlenül az alkatrészen létrehozottaknál könnyebben olvashatók be, ami kevesebb hulladékot eredményez. A vonalkódok jobb olvashatósága miatt a B-730 címkével az adatkezelés hatékonysága is javítható azokban az intelligens gyárakban, amelyekben lézereket használnak az alkatrészek megjelölésére.

Automatikus felhelyezés
A lézergravírozható, nyomonkövethetőségi B-730 poliimid címke olyan ultravélkony, ugyanakkor tartós ragasztóréteggel rendelkezik, amely ellenáll a magas hőmérsékleteknek és az agresszív vegyi anyagoknak, ugyanakkor nem folyik ki és nem okozza a gyártás nem tervezet leállását. A kifejezetten automatikus felhelyező rendszerekhez tervezett címke különösen megbízható, pontosabb és nagyobb felszedési sebességekkel is rendelkezik.

További információkért és tesztmintákért vegye fel a kapcsolatot a Brady-vel az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz