www.magyar-mernoki.com
Softing Industrial Automation GmbH

Eszközkészlet OPC UA-alapú beágyazott rendszerekhez

A Softing Industrial a Hannoveri Vásárra időzítette a beágyazott rendszerek számára kifejlesztett OPC UA szerverek új eszközkészletének bemutatását. Kérjük, látogassa meg a Softing Industrialt a Hannoveri Vásár ideje alatt 2017. április 24-28. között a 8. pavilon E20 standján!

Eszközkészlet OPC UA-alapú beágyazott rendszerekhez
A Softing ANSI C szabvány szerinti OPC UA beágyazott eszköztárának minimális a memória és számítási teljesítmény igénye. Ez a tulajdonsága különösen alkalmassá teszi nemcsak a szenzorok és terepi eszközök firmware fejlesztéséhez, hanem a korlátozott erőforrásokkal rendelkező I/O rendszerekben, vagy felügyeleti eszközökben történő használathoz. Az előre megtervezett és tesztelt eszköztár funkciókból származó előnyök kiaknázásával jelentősen lerövidíthető a fejlesztési folyamatban a koncepcióalkotástól a piaci bevezetésig tartó idő. Az eszköztár támogatja az OPC Foundation Nano Embedded Device Server Profile biztonsági funkciókat, valamint az UA v1.04 (release candidate) specifikáció kiadványszerkesztő funkcionalitását. A kliens/szerver kommunikáció szolgáltatási funkcióinak fejlesztéséhez is elérhető támogatás.

Hans-Werner Auberg, a Softing Industrial ügyvezető igazgatója szerint „Az OPC UA pub/sub modellhez adott támogatással az új beágyazott eszköztár jelentősen megnöveli az automatizálásban az OPC UA által megvalósítható telepítési lehetőségeket. Ez már a szigorúan valós idejű követelmények nélkül működő alkalmazásokra is vonatkozik. Az idődeterminált Ethernet-kommunikáció alapszabványának számító TSN (Time-Sensitive Networking) fejlesztése azonban szélesebb körű telepítési lehetőségeket tartalmaz. A Softing Industrial az ezirányú fejlesztések egyik élharcosa és célja, hogy az automatizálásban az OPC UA technológia pub/sub funkcionalitással is használható legyen.”

Az eszközkészlet kizárólag forráskód-csomagként érhető el. További információ a https://industrial.softing.com/en/products/software/opc-development-toolkits.html honlapon érhető el.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz