www.magyar-mernoki.com
BRADY

Színes címkék a részletes termékinformációkhoz

A Brady új, teljes mértékben testreszabható és tartós, digitálisan nyomtatható, színes termékcímkéket kínál a termékekkel, biztonsággal és megfelelőséggel kapcsolatos fontos és részletes információk megjelenítésére.

Színes címkék a részletes termékinformációkhoz
Színes és összetett nyomtatás
A Brady új termékcímkéi nagy felbontásban, kiváló fotó- és többszínű minőségben digitálisan nyomtathatók a fontos termékinformációk optimális megjelenítésére az ügyfeleknek. RAL, Pantone és más színkódok is megadhatók. A nyomtatások közötti 0,1 mm-es tűrés jobbá teszi a kisméretű és összetett színes szövegek, céglogók, vonalkódok és piktogramok minőségét a Brady termékcímkékhez való tartós anyagain.

Tartós termékcímkék

A Brady poliészter és más tartós termékcímke anyagok széles választékát kínálja, melyekre matt vagy fényes védőréteg helyezhető. A címkék ellenállóak a vegyszereknek, oldószereknek és kopásnak, így hosszú időn át olvashatók maradnak.

Teljes mértékben testreszabható
A Brady színes előnyomtatott termékcímkéi teljes mértékben testreszabhatók. Nagy- és kisméretű címkék is egyszerűen létrehozhatók sorosítással, céglogókkal, tételszámokkal, vonalkódokkal és más fontos adatokkal, akár különösen kis betűmérettel is. A címkeanyagok és ragasztók speciális kombinációja is kiválasztható, ami zordabb, nagyobb kihívást jelentő környezetekben is növeli a címke tartósságát és olvashatóságát. A cégeknek a Brady minőségi címkenyomtatóival lehetőségük van helyben további adatokat elhelyezni a címkéken.

További részleteket és ingyenes mintát a következő e-mail címen kérhet: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Színes címkék a részletes termékinformációkhoz

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz