www.magyar-mernoki.com
BRADY

Árnyéktáblák a kizárási/kitáblázási megfelelőség optimalizálására

A helyesen alkalmazott kizárás/kitáblázás az energiaellátó pontok elszigetelése révén csökkenti a gépen végzett beavatkozások során előforduló baleseteket. A kizárási/kitáblázási árnyéktáblák segíthetnek a kizáró eszközök és lakatok elosztásában, valamint az eljárások és folyamatban levő munkák engedélyeinek, és az energia elszigetelésének kommunikálásában.

Árnyéktáblák a kizárási/kitáblázási megfelelőség optimalizálására
Lean kizárás/kitáblázás
A speciális kizárási/kitáblázási árnyéktáblák jelentősen csökkentik a megfelelő eszközök keresésére fordított időt a munkahelyen. Ha egy eszköz épp használatban van, az árnyéktáblán látható az eszköz árnyékképe, ami azonnal mutatja annak tárolási helyét. Az eszközök és szerszámok rendezett és vizuálisan átlátható tárolására szolgáló Brady árnyéktábla hozzájárul a kizárás/kitáblázás hatékonyabb, a lean gyártás szerinti alkalmazásához. Jelenítse meg a kizárási/kitáblázási eszközöket, lakatokat és dokumentumokat, hogy tisztán láthatók és az alkalmazottak számára könnyen kiválaszthatók legyenek, továbbá ismertesse a munka engedélyeket, karbantartási projekteket és a kizárás/kitáblázással kapcsolatos elszigeteléseket.

Személyre szabás külön erőfeszítés nélkül
Az árnyéktáblák és műveletszabályozó táblák egy részénél gondot jelent, hogy külön odafigyelést igénylenek. A Brady árnyéktáblája ugyanakkor mindig testreszabott: a felhasználó mindig pontosan azt rendelheti meg, amire szüksége van. Nem kell további furatokat készíteni vagy eszközök árnyékát kivágni a helyszínen. Csak vegye fel a kapcsolatot a Brady-vel annak egyeztetéséhez, hogy milyen kizáró eszközök és hány dokumentumtartó legyen a táblán, milyen nagy legyen az írható terület, és milyen anyagok legyenek felhasználva. A Brady jóváhagyásra visszaküldi a testreszabott árnyéktábla tervét.

A balesetek csökkentése

A speciális kizárási/kitáblázási árnyéktáblák növelik a gépen végzett beavatkozások közben a balesetek számának csökkentését célzó kizárási/kitáblázási programok hatékonyságát. Ha a folyamatban levő elszigetelések, kizáró eszközök és lakatok láthatók és azonnal elérhetők, az alkalmazottaknak épp elég okuk van kizárási eljárások betartására és a munkahelyi balesetek elkerülésére.

A kizárás/kitáblázás alkalmazásának optimalizálása növeli a biztonságot a gépen végzett beavatkozások közben, és a munkahelyi balesetek csökkentése révén javítja a hatékonyságot is. Kizárási/kitáblázási árnyéktábla termékadatlap kéréséhez vegye fel a kapcsolatot a Brady-vel a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.
Árnyéktáblák a kizárási/kitáblázási megfelelőség optimalizálására

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz