www.magyar-mernoki.com
BRADY

Nagy igénybevételre tervezett azonosítási megoldás

A MetalPhoto® eloxált alumínium egy kivételesen tartós és időtálló azonosítási megoldás. A nagy teljesítményű anyag extrém körülmények között akár 30 évig is megőrzi megjelenését és használhatóságát, így ideális eszközazonosító megoldást jelent.

Nagy igénybevételre tervezett azonosítási megoldás
Kivételesen tartós
A MetalPhoto® eloxált alumínium azonosító megoldások extrém körülmények között is megbízható eszközazonosítást biztosítanak. Ezek az ultratartós jelölések és címkék eloxált réteggel bevont fémszemcsékből készülnek. Az alumínium alapú megoldás kivételesen ellenálló a kopással, vegyszerekkel, oldószerekkel, UV-fénnyel és akár 343 °C hőmérsékletekkel szemben is. Kialakításának köszönhetően a MetalPhoto® tartóssága a szabadban eléri a 30 évet. Ezen kivételes jellemző a nagyfelbontású és nagykontrasztú grafikával kombinálva a legjobb eszközazonosító megoldást eredményezi.

Maximálisan testreszabható
A MetalPhoto® egy ezüst színű alapon fekete jelölés, amelyik kiválóan testreszabható azonosítási megoldás. A tartós anyagon bármi megjeleníthető a számoktól és betűktől a vonalkódokon és 2D kódokon át a vállalati logókig. A jelölők és öntapadó címkék formájában kapható MetalPhoto nagy méretválasztékban és számos vastagságban kapható.

Egyedülálló alkalmazások
A MetalPhoto eloxált alumínium azonosító megoldásai elsődlegesen zord környezetnek kitett termékeknél használhatók. Az űripar, védelemi ágazat, tömegközlekedés, valamint a vegyi, olaj- és gázipari létesítmények a MetalPhoto megoldást műszerpanelek, karbantartási sémák, berendezések és egyéb tulajdon UID vonalkód címkékkel, névtáblákkal vagy vonalkódokkal való tartós azonosítására használhatják.

A MetalPhoto eloxált alumínium azonosító anyag egy sor kereskedelmi, kormányzati és katonai standard és specifikáció követelményeit teljesíti, és az eszközök zord körülmények közötti azonosítására lett tervezve. Kérjen mintát vagy termékadatlapot a Brady-től az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.
Nagy igénybevételre tervezett azonosítási megoldás
Nagy igénybevételre tervezett azonosítási megoldás

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz