www.magyar-mernoki.com
HMS Industrial Networks AB

A HMS Networks és a Red Lion Controls egy erősebb kínálat érdekében egyesíti erőit az ipari infokommunikációs technológiában

A HMS Networks véglegesítette a Red Lion Controls a Spectris Group Holdings Limitedtől történő felvásárlását. Az immáron egy entitást alkotó két vállalat megkezdheti a közös munkát a piacra lépési stratégiákon és termékajánlatokon.

A HMS Networks és a Red Lion Controls egy erősebb kínálat érdekében egyesíti erőit az ipari infokommunikációs technológiában

Staffan Dahlström, a HMS Networks vezérigazgatója a yorki Red Lion irodában.

 

Az először 2023. december 11-én bejelentetett akvizíció most kapott jóváhagyást. Ez azt jelenti, hogy a HMS Networks jelenleg 18 országban 1200 alkalmazottat foglalkoztat. A legtöbb munkatárs az Egyesült Államokban, Svédországban és Németországban található.
 

Mi várható?
A HMS és a Red Lion ügyfelek esetében nem okoz semmilyen kezdeti változást a felvásárlás. A HMS és a Red Lion cégnevek változatlanok maradnak, a termékmárkákat pedig ugyanazokon a csatornákon keresztül forgalmazzák és értékesítik, mint korábban. A gyártást és a kiszállítást a HMS, illetve a Red Lion entitások kezelik. Az elérhetőségek és az e-mail címek megmaradnak, kivéve Indiát, ahol a Red Lion munkatársai hms-networks.com végződésű címeket kapnak.
 

Előremutató szinergiák
A jövőben a két vállalat egyesülése számos szinergiát szabadít majd fel, különösen mivel a HMS amerikai és a Red Lion európai piacát szélesíti majd ki. A Red Lion eladásainak legnagyobb része Észak-Amerikából származik. Az itteni kiforrott forgalmazói hálózatot a HMS használhat majd saját átjáró- és távoli hozzáférési kínálatának értékesítésére. A HMS pedig eladásainak mintegy 60 százalékát realizálja a nagy európai automatizálási piacokon. A jól kiépített piaci csatornákon keresztül a HMS képes lesz keresztértékesíteni a Red Lion kínálatának kiválasztott elemeit Európában.

 
„Nagyon örülünk, hogy a Red Lion minden új alkalmazottját és tisztelt ügyfelét üdvözölhetjük a HMS Networks családban, ami izgalmas új fejezetet jelent utunkban – mondta Staffan Dahlström, a HMS elnök-vezérigazgatója. – Mivel közösen kezdeményeztük az integrációs folyamatot, alig várjuk, hogy egyesített erősségeinket, közös értékeinket és az ügyfélérték biztosítása iránti elkötelezettségünket ki is aknázzuk. A következő néhány negyedévben a zökkenőmentes integráció biztosítására és a vállalataink közötti szinergiák kihasználására összpontosítunk. Együtt várjuk, hogy erősítsük pozíciónkat az észak-amerikai piacon.”
 

További információk az integrációs munka előrehaladtával várhatók.
 
 


 

 

 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz