www.magyar-mernoki.com
BRADY

Új, belépőszintű biztonsági nyomtató széles körű jelzések nyomtatására!

A Brady bemutatja a hőnyomtatás elvén működő új BBP™30 jelzés- és címkenyomtatót. Az új nyomtatóval már a belépőszintű készülékeknél is elérhető a minimális törődést igénylő nyomtatás, a Brady tartós címkéivel pedig helyben és szükség szerint készíthetők minőségi biztonsági és tájékoztató jelzések.

Új, belépőszintű biztonsági nyomtató széles körű jelzések nyomtatására!
Jelzések széles köre
A BBP™30 jelzés- és címkenyomtatóval a tartós címkeanyagok kivételesen széles választéka használható. Helyben készíthető számos különböző tartós biztonsági és tájékoztató jelzés, amelyek ellenállnak az extrém hőmérsékleteknek, időjárásnak, kopásnak, tisztításnak és vegyszereknek. A kis befektetést igénylő BBP30 készülékkel minden létesítményben csökkenthetők a veszélyek és a balesetek, növelhető a hatékonyság és fenntartható módon teljesíthetők a jelzésekre vonatkozó előírások.

Minimális törődést igénylő nyomtatás
A BBP30 az egyszerű nyomtatás érdekében könnyen behelyezhető címkeanyagokkal és festékszalagokkal működik. A nyomtató automatikusan felismeri a szalagot, és automatikusan kalibrál az optimális beállításokra. Emellett az új BBP30 készülékhez való festékszalagok és címkeanyagok a Brady többi jelzés- és címkenyomtatójával is működnek, így szükség esetén egyszerű a váltás egy nagyobb teljesítményű jelzésnyomtatóra.

Tervezés és nyomtatás
A BBP30 kiválóan együttműködik a jelzések egyszerű megtervezésére szolgáló Brady Workstation alkalmazáskörnyezettel. Töltse le a Brady Workstation alkalmazáskörnyezetet, a biztonsági és tájékoztató jelzések, csőjelölők, GHS/CLP és más jelzések készítésére szolgáló alkalmazások gyűjtőhelyét. Számos hasznos alkalmazás ingyenesen is elérhető, a speciális alkalmazások pedig szükség esetén akár egyenként is beszerezhetők. A címke megtervezése után csak utasítani kell a csatlakoztatott BBP30 készüléket, amely néhány másodperc alatt kinyomtatja a tartós jelzést.

A BBP™30 jelzés- és címkenyomtató minimális befektetéssel bármilyen létesítményben lehetővé teszi a veszélyeket és a baleseteket csökkentő, vagy a hatékonyságot vagy a megfelelést növelő tartós címkék létrehozását. Bemutató vagy a BBP™30 készülékkel kapcsolatos további információ kéréséhez lépjen kapcsolatba Brady-vel az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz