www.magyar-mernoki.com
Watson Marlow

Az új Qdos H-FLO vegyszeradagoló szivattyú nagyobb térfogatáramot biztosít az adagolási alkalmazások széles körén

Itt a Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) legújabb szivattyúja, a Qdos™ H-FLO vegyszeradagoló szivattyú, amely 600 liter/óra értékig terjedő térfogatáramokhoz lett tervezve.

A Qdos H-FLO ugyanazt a kimagasló pontosságot és megbízhatóságot nyújtja, mint a többi Qdos szivattyú, ám nagyobb térfogatáram mellett, többféle szivattyúfejjel, és a technológiai folyadékokkal való kémiai kompatibilitás biztosítása érdekében különféle tömlőanyagokkal.

A Qdos H-FLO precíziós szivattyú a folyamat rugalmasságát és méretezhetőségét kínálja a víz- és szennyvíztisztítási, bányászati és ásványfeldolgozási, élelmiszeripari és italgyártási, valamint papír- és cellulózipari alkalmazásokban.

A Qdos H-FLO bevezetésével bővül a Qdos szivattyúk választéka: az új modell 600 liter/óra értékig terjedő térfogatáramot és 7 barig terjedő szívókapacitást kínál (102 psi).

A Qdos perisztaltikus szivattyúcsalád többi tagjához hasonlóan a Qdos H-FLO is csökkenti a költségeket a ±1%-os pontosságú, ±0,5%-os reprodukálhatóságú precíziós vegyszeradagolás révén.

A Qdos H-FLO szivattyú sokféle alkalmazáshoz szolgál, például:

  • Fertőtlenítőszerek
  • Koagulálószerek
  • Derítőszerek
  • Savak/lúgok
  • Bányászati reagensek
  • Felületaktív anyagok

Adeel Hassan, a WMFTS termékmenedzsere szerint: „A Watson-Marlow Fluid Technology Solutions-nál hiszünk abban, hogy a mérnöki innováció képes egyszerűen használható megoldásokat nyújtani ügyfeleink komplex problémáira. Szivattyúink nagy pontossága és reprodukálhatósága segít költségmegtakarítást elérni a vegyszerhasználatban, és egyben segít ügyfeleinknek közelebb kerülni a nettó nulla kibocsátási cél eléréséhez. A szivattyú a jelenlegi Qdos szivattyúcsalád számos vonását örökölte, ugyanakkor több újítást is tartalmaz, amelyek egyszerűbbé, biztonságosabbá és költséghatékonyabbá teszik a vegyszeradagolást.

„Az ügyfelek visszajelzése fontos mozgatórugója volt a nagyobb térfogatáramú alkalmazásokhoz szolgáló Qdos szivattyú kifejlesztésének. A Qdos H-FLO igyekszik egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni a vegyszeradagolási műveleteket, a karbantartást, valamint a környezetvédelmi, egészségvédelmi és munkabiztonsági csapatok munkáját. A folyamat optimalizálása érdekében többféle beépített kommunikációs opciót kínál a SCADA és a PLC integrálására.”

Az új Qdos H-FLO egyebek között az alábbi előnyöket kínálja:

  • 2,0 ml/perc-től 600 liter/óráig terjedő térfogatáram
  • 7 barig terjedő nyomáshatárérték
  • Az RFID szivattyúfej-érzékelés biztosítja a szivattyúfej megfelelőségének megerősítését
  • Fordulatszámláló a szivattyúfej üzemi karbantartásához
  • A szivárgásérzékelés és a folyadék-körülhatárolás megakadályozza a kiömléseket és a vegyszerekkel való érintkezést a szivattyúfej élettartamának lejárata után
  • Hálózati integrálási, vezérlési és kommunikációs opciók, egyebek között EtherNet/IP, PROFINET és PROFIBUS a SCADA / PLC rendszerrel való könnyű integrálás biztosításához
  • Egy közös szivattyúhajtás több szivattyúfej-opcióval a folyamatok változó körülményeihez és a különféle kémiai környezetekhez

A Qdos H-FLO-hoz opcionális nyomásérzékelő készlet tartozik, amely a nyomás valós idejű monitorozását nyújtja, ezáltal garantálja a folyamat biztonságosságát és fokozza a biztonságot. Az opcionális nyomásérzékelő készlet konfigurálható riasztásokkal rendelkezik a folyamat monitorozásához. A nyomásérzékelő készlet a teljes Qdos termékcsaládhoz kapható lesz. A készlet kompatibilis a feldolgozóiparban széles körben használt vegyszerekkel.

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

A Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) az élettudományokat és a feldolgozóipart kiszolgáló perisztaltikus szivattyúk és a hozzájuk kapcsolódó folyadékútvonal-technológiák világszerte vezető gyártója.

A WMFTS Qdos családja hat szivattyúból áll – 20 30, 60, 120, CWT és H-FLO –, amelyek megoldás kínálnak ügyfeleink minden vegyszeradagolási igényére.

A WMFTS a 42 országban működő Spirax-Sarco Engineering plc vállalat tulajdonában álló leányvállalat.

További információk: www.wmfts.com.

A termék megtekintéséhez kattintson ide.


Az új Qdos H-FLO vegyszeradagoló szivattyú nagyobb térfogatáramot biztosít az adagolási alkalmazások széles körén
Qdos vegyszeradagoló szivattyúk: Qdos H-FLO (középen), Qdos 60 és Qdos CWT


Az új Qdos H-FLO vegyszeradagoló szivattyú nagyobb térfogatáramot biztosít az adagolási alkalmazások széles körén
Qdos H-FLO Universal+ vegyszeradagoló szivattyú tömlővel

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz