www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

Az egyszerű, pontos digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően kevesebb selejt keletkezik

A Seco Axiabore™ és az Axiabore Plus™ digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.


„A kiesztergálófejek pontos beállításához általában szakképzett gépkezelőre van szükség” – mondta Kavita Dandge, a Seco termékmenedzsere. „A szakképzett munkaerő hiányával küzdő műhelyeket figyelembe véve a digitális axiális kiesztergálófejek elfordítható digitális kijelzőt használnak, így bármilyen képzettségű gépkezelő képes hiba nélkül elvégezni a beállításokat.”

Gyors és egyszerű beállítás a Seco digitális kiesztergálófejjel
A vágóél elmozdulása kritikus fontosságú a kiesztergálási pontosság szempontjából. A Seco Axiabore és Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek egy digitális eszköz segítségével jelenítik meg a pontos elmozdulási értékeket a szerszámbeállítás során. Ez a széles kijelző az összes Seco digitális axiális kiesztergálófejjel működik, és elfordítható, hogy a gép belsejében is jól látható maradjon.

Digitális eszköz nélkül a kiesztergálófejek megfelelő előkészítéséhez apró, nehezen leolvasható eszközöket kell beállítani, ami rendkívül időigényes. A Seco Axiabore és Axiabore Plus digitális axiális fúrófejek egyszerű és gyors beállítást tesznek lehetővé, ezzel gyakorlatilag kiküszöbölve az emberi hibákat. A széles, könnyen leolvasható kijelző és a kényelmes vezérlőgombok révén a Seco digitális kiesztergálófeje lerövidíti a beállításhoz szükséges időt, nagyobb hatékonyságot és termelékenységet eredményezve.


Az egyszerű, pontos digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően kevesebb selejt keletkezik
Seco Digital Axiabore head parts

Szennyeződésmentes működtetés és egyszerű újratöltés
A kiemelkedő sokoldalúság jegyében a Seco digitális beállítóeszköze nem használ akkumulátorokat, USB-n keresztül tölthető, és mágnesekkel csatlakozik a kiesztergálófejekhez a kiváló illeszkedés érdekében. A cserélhető akkumulátorok kiváltásának köszönhetően kiküszöbölhető a kiesztergálófejek szennyeződése az akkumulátorcsere során. A Seco Axiabore és Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek az akkumulátormentes, zárt kialakításuk révén kívül tartják a port és a hűtőfolyadékot, a digitális kijelző pedig egyetlen töltéssel akár 200 mérés elvégzésére is képes.


Az egyszerű, pontos digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően kevesebb selejt keletkezik
Digital Axibore and digital display

Különböző szerszámméretek és -csatlakozások sokoldalú támogatása*
A Seco öt méretben kínálja a kiemelkedően sokoldalú Axiabore és Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejeket. Az átmérők megfelelnek a Seco analóg axiális szerszámkínálatában található termékeknek 2 mm-es átmérőtől kezdődően. A fejek 2 és 57 mm (0.078 és 2.24 hüvelyk) közötti külsőfelület-esztergálási átmérők, valamint 19 és 96 mm (0.75 és 3.78 hüvelyk) közötti beszúrási átmérőkhöz alkalmazhatók.

A Graflex®, Seco-Capto™ és HSK-A63 csatlakozásokkal rendelkező kiesztergálófejek IT5 átmérőpontossággal és Ra 0,6 felületi minőséggel készítenek furatokat. Az Axiabore kiesztergálófejek 2 és 20 mm (0.078 és 0.78 hüvelyk) közötti simító kiesztergálási átmérőkhöz alkalmazhatók. A 6 és 108 mm (0.236 és 4.25 hüvelyk) közötti átmérőkhöz válassza az Axiabore Plus többfunkciós fejeket.

www.secotools.com


  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz