www.magyar-mernoki.com
EPLAN

Gyorsabb hozzáférés az eszközadatokhoz

Az Eplan eStock hozzáférést biztosít a vállalatoknak az Eplan Cloud központosított eszközkezeléséhez, leegyszerűsítve az együttműködést, valamint minimalizálva a koordinációs időt és a fennakadásokat.

Gyorsabb hozzáférés az eszközadatokhoz

Amikor az Eplan eStock-ban keresünk egy alkatrészt, a rendszer az Eplan Data Portal-on jeleníti meg a lehetséges találatokat.

 
Az eStock-kal végzett munka tovább egyszerűsödött az Eplan Platform 2024-ben, ami azt jelenti, hogy a felhasználók automatikusan és gyorsan férhetnek hozzá az Eplan Data Portal több mint 1,5 millió eszközadatkészletének teljes skálájához. További előny, hogy az összes adat – a cég belső eszközkezelő rendszeréből vagy a Data Portálról – a felhasználói jogkezelés révén együttesen szerkeszthető és menthető el.

Az Eplan eStock – az Eplan Platform felhőalapú eszközkezelő rendszere – lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a böngészőben kezeljék és tartsák karban az eszközadatokat, mint például a feszültség, áramerősség, adatlapok és alkatrész megnevezések. A tárolt adatokhoz már a 2023-as verzió is lehetővé tette a hozzáférést. Mindez megkönnyíti az együttműködést, minimalizálja a koordinációs időt és a fennakadásokat. Az adatok így konzisztensebbek és jobb minőségűek, hiszen nincs szükség többszöri adatbevitelre. Ez a projektek minőségében is tükröződik, miközben az összes szükséges szabványt figyelembe veszik.

 

Újdonság: Eplan Data Portal integráció 

Néhány fontos újítás: az Eplan Data Portalról az eStock-ba importálhatók az eszközök. A bevitel első billentyűlenyomásakor a felhasználók az összes eszközt a saját adatbázisukban láthatják az Eplan Data Portal-on történő kereséshez szükséges összes eszközön kívül. A felhasználók ezután ugyanabban az ablakban nyithatják meg a kívánt alkatrészt, és ha még nem tették volna meg, egy-két kattintással importálhatják. A tételek az Data Portal-ról az Eplan eStock-ba történő átvitelekor a szoftver kezdetben egy vázlatos verziót hoz létre. Ez azt jelenti, hogy a korábban jóváhagyott alkatrészadatok, készülékadatok nem kerülnek automatikusan „felülírásra”, hanem a mentést a felhasználónak meg kell erősítenie, azaz el kell fogadnia. A felhasználók így adatokat adhatnak hozzá és/vagy módosíthatják a vázlatos verziót, mielőtt azt jóváhagynák, és ténylegesen felhasználnák az eszközt egy projektben.

 


Gyorsabb hozzáférés az eszközadatokhoz

eStock Data Portal Artikelauswahl.jpg: Ha egy eszközt az Eplan Data Portal-ban nyitunk meg, akkor az egy-két kattintással importálható az eStock-ba.

 

Eplan Platform 2024 – gyorsabb hozzáférés az adatokhoz 

Egy másik gyakorlati előny, hogy a felhasználók az Eplan Data Portal új, közvetlen integrációjával több mint 1,5 millió eszközadatkészlethez férhetnek hozzá az eStock-ban. A Data Portal-ban szereplő alkatrészgyártók folyamatosan töltenek fel új és/vagy frissített adatokat, az eszközadatok készlete pedig folyamatosan bővül. Az Eplan fejlesztői a felhőből származó adatok felhasználása során is ügyeltek a hatékonyságra, így és a rendszer csak az eStock legutóbbi elérése alapján tölti le az adatok változásait a helyi számítógépre, ami jelentősen felgyorsítja az adatok elérését. Egy másik teljesítmény növelő tényező is előnyös a felhasználók számára – az Eplan Platform 2024-ben gyorsan és egyszerűen lehet váltani a helyi adatbázis forrása és az Eplan Cloud alapú eStock gyűjtemény között. Ezáltal leegyszerűsödik a használat és idő takarítható meg.

 

Az osztályok közötti együttműködés javítása 

Az Eplan eStock, a felhőben található központi eszközadat-kezelő rendszer leegyszerűsíti az együttműködést. Az adatszuverenitás minden esetben a vállalat vagy a felhasználó kezében van, aki maga határozza meg a hozzáférés minőségét és szintjét. A szabványok a jogkezelés révén egyszerűen és átfogóan implementálhatók. Az Eplan Platform 2023 előfizetéses licencével rendelkező Eplan-felhasználók további költségek nélkül férhetnek hozzá a felhőben található központi eszközkezelőhöz.

 

További információ 

www.eplan.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz