www.magyar-mernoki.com
Schneider Electric News

A Schneider Electric szolgáltatásával erősödhet a kiberbiztonság a gyártóknál

Új szintre léphetnek a gyártó vállalkozások a kiberbiztonsági kockázatok kezelésében a Schneider Electric új, Managed Security Services (MSS) szolgáltatásának köszönhetően.

A Schneider Electric szolgáltatásával erősödhet a kiberbiztonság a gyártóknál

Az új lehetőség keretében már bizonyított technológiák válnak elérhetővé a cégek számára egy rugalmas szolgáltatás részeként, minimalizálva ezáltal a rendszer sebezhetőségei által okozott leállásokat, a szellemi tulajdon elvesztéséből adódó károkat és egyéb zavarokat.

Az ipari, termelő vállalkozások körében is meghatározó trenddé vált a digitalizáció, azonban a hálózati hozzáféréssel rendelkező szenzorok, berendezések, gyártósorok a hatékonyság növelése mellett a kiberkockázatok megjelenését is magukkal hozták. Ez oda vezetett, hogy a múlt évben például a feldolgozóipart érték a legnagyobb arányban kibertámadások. Ebben a helyzetben a tulajdonosok és cégvezetők egyre inkább felismerik, hogy szükségük van innovatív kiberbiztonsági megoldásokra, amelyek segítenek minimalizálni a rendszer sebezhetőségei által okozott leállásokat, a szellemi tulajdon elvesztéséből adódó károkat és egyéb zavarokat.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat ezt az igényt felismerve tette elérhetővé új szolgáltatását, a Managed Security Services-t (MSS). A szolgáltatás támogatja a gyártási technológiákat (Operational Technology - OT) működtető ügyfeleket a távoli hozzáférésből adódó megnövekedett kiberkockázatok kezelésében.

A Schneider Electric globális Cybersecurity Connected Service Hub (CCSH) részlege által támogatott új ajánlat már bevált, bizonyított technológiákat kínál a kiberfenyegetések megfigyeléséhez és az ügyfelek nevében történő proaktív reagáláshoz egy rugalmas szolgáltatás keretében. Ez a modell azért is lehet különösen hasznos, mert a gyártó vállalatok közül viszonylag kevés rendelkezik a kiberbiztonságra szakosodott erőforrásokkal vagy szakértelemmel.

„A menedzselt biztonsági szolgáltatások segítenek ügyfeleinknek abban, hogy a legjobb gyakorlatokat alkalmazzák a kiberbiztonság területén, proaktívan kezeljék a kockázatokat, alkalmazkodjanak a jogszabályi előírásokhoz, lehetővé téve ezáltal számukra, hogy az alaptevékenységükre összpontosíthassanak. A szervezetek hatékonyabb működését elősegítő megoldásaink széles skálájának részeként ez az új kiberbiztonsági ajánlat folyamatosan fejlődik, és segít megvédeni ügyfeleinket az új kiberfenyegetésekkel szemben” – mutatott rá Jay Abdallah, a Schneider Electric Cybersecurity Solutions and Services részlegért felelős alelnöke.

www.se.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz