www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

A Pepperl+Fuchs felvásárolta a HART-protokollt használó eszközök egyik vezető gyártóját

Twinsburg, Ohio – 2015. augusztus 28. – A gyártás- és folyamatautomatizálás vezető vállalatai közé tartozó Pepperl+Fuchs felvásárolta a HART-protokollt használó eszközök egyik vezető gyártójának számító MACTek Corporationt. A tranzakció a Pepperl+Fuchs azon stratégiájának része, hogy a WirelessHART piacon meglévő pozíciójának erősítésével bővítse tovább integrált megoldásainak számát.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a MACTek WirelessHART termékcsaládját is a portfóliónk részének tudhatjuk- – jelentette ki Jim Bolin, a Pepperl+Fuchs amerikai ügyvezető alelnöke. – Az akvizíció tökéletesen kiegészíti a meglévő termékkínálatunkat és lehetővé teszi számunkra, hogy még szélesebb körű megoldásokat nyújthassunk az ügyfeleink számára.”

Az 1993-ban alapított MACTek HART modemek fejlesztésére és gyártására specializálódott, beleérte a VIATOR HART interfész modemeket is. A cég egyik legújabb fejlesztésének számító BULLET WirelessHART adapter minden veszélyes területeken működő készülékre csatlakoztatható. A HART modemkínálat vezeték nélküli hozzáférést biztosít minden, veszélyes területen történő működésre tervezett és Bluetooth-technológiát használó terepi készülékhez.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz