www.magyar-mernoki.com
norelem

Mesteri vágás: norelem egy leendő szakmunkásmester papírvágó projektjéhez nyújtott támogatást

norelem ACADEMY továbbra is elkötelezetten segíti diákok fejlődését azzal, hogy támogatja egy leendő szakmunkás papírvágó gépének megépítését.

Mesteri vágás: norelem egy leendő szakmunkásmester papírvágó projektjéhez nyújtott támogatást

norelem elkötelezett a fiatal tehetségek támogatása és fejlesztése mellett, és rendszeresen támogat gépészeti projekteket szakmai tanácsok és gépelemek biztosításával.

Ez a támogatás azonban nem kizárólag egyetemisták számára érhető el – norelem a közelmúltban egy leendő szakmunkásmestert támogatott annak zárómunkájában.

Németországban az államilag jóváhagyott „Meisterbrief”, vagy szakmunkásmester cím a szakmunka legmagasabb szakmai megjelölése. A szakképesítés az üzleti és jogi képzés mellett elméleti és gyakorlati szakképzést is tartalmaz. Ez magában foglalja a tanulók mentorálását is. Ezekkel a képesítésekkel a mester készen áll arra, hogy saját céget vezessen, vagy jelenlegi munkaadójánál lépjen előrébb.

A vizsgázónak gyakorlati bemutatót kellett végrehajtania a szakmunkásmester vizsgához. Ennek során egy olyan szerszámot mutatott be, amely egy DIN A5-ös papírlapot 6 cm-es csíkokra vágott, és bizonyos tűréshatárok mellett perforálta is azokat. Az eszköz megépítésé norelem szabványos gépelemekkel szponzorálta. .

A papírvágó akkor működik, hogy egy A5-ös papírlapot felülről a készülék belsejébe helyeznek, és az állítható ütközőre pozícionálják.

A papír a hajlított kengyelfogantyú működtetésével lyukasztható és perforálható. Szintén ennek a fogantyúnak a mozgatásával állítható a papírszalag ütközője különböző pozíciókba. A lyukasztás után a késtartóhoz rögzített körkést mozdítjuk el, ami levágja a megadott papírcsíkot. A lineáris golyóscsapágyak és a precíziós vezetőtengely kombinációja biztosítja a késtartó sima futását.

A papírvágó biztonságos megvezetése tiszta vágást biztosít. Ezután az ütközőt el lehet mozgatni, és a papírcsík egy mélyedésen keresztül leesik, ahol is egy tárolóban gyűjthető össze. A papírvágó kialakítása az anyagáramlás folyamatosságát, valamint hosszú távon mindíg azonos vágásokat biztosít .


Mesteri vágás: norelem egy leendő szakmunkásmester papírvágó projektjéhez nyújtott támogatást

norelem szabványos gépelemei segítették a szakmunkást a mester cím elnyerésében.

norelem a mérnököket és a gyártó cégeket minden fejleszési szakaszban támogatja, a tervezéshez szükséges széleskörű CAD-erőforrások biztosításától kezdve a terméktréning programokon át a különféle tervezési témákat felölelő műszaki képzésekig.

Ha szeretné felfedezni széles termékskálánkat, kérjük, látogasson el a www.norelem.hu oldalra.
norelem ACADEMY-ról további információkért kérjük, látogasson el a www.norelem-academy.com oldalra.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz