www.magyar-mernoki.com
Dormer Pramet

Az egyszerűség ereje

A Dormer Pramet új termékeket és kibővített választékot vezet be, hogy egyszerűsítse a megmunkálási folyamatot, és segítse a gépészeket és a gépkezelőket a legmegfelelőbb forgácsolószerszámokhoz való hozzáférésben az alkalmazások széles körében.A cél az, hogy a gépműhelyek világszerte egyszerűsíthessék a termelést, időt és nyersanyagot takarítva meg.

A legújabb termékbevezetés során a nemzetközi szerszámgyártó bejelentette az új generációs MT-CVD esztergalapka minőséget, a gazdaságos síkmaró lapkák sorát és a tangenciális négyzet alakú ujjmarószerszámok családját.

Ezenkívül a Dormer Pramet sokoldalú síkmarómaró lapkák kínálatát fejlesztette ki, új geometriát adott a nagy előtolású maráshoz, bővítette a váltólapkás menetmegmunkálás, a kis alkatrészek megmunkálása, valamint a szerszám- és öntőformák megmunkálásának kínálatát, valamint számos tömör keményfém marót fejlesztett edzett anyagokhoz és grafit alkalmazásokhoz.

A sokoldalúságra összpontosítva ezek a legújabb kiegészítések egyszerű megoldást nyújtanak a megmunkálási igények széles körére.

Egyszer egy generációban
A Dormer Pramet új generációs eszterga lapkaminőséget vezetett be, amely a mai piac egyik legmagasabb szintű termelékenységét és sokoldalúságát kínálja.

A Pramet T9415 a legfejlettebb MT-CVD lapkaminőség, amelyet a Dormer Pramet közel tíz éve indított el. Ez a negyedik generációs minőség széles alkalmazási tartományt fed le, felváltva a korábbi T9310 és T9315 modelleket. Ezenkívül részben átfedésben van a T9325 minőséggel is, így a T9415 az egyik legszélesebb körű alkalmazási terület az acélesztergálásban.

Lásd a videót a Dormer Pramet YouTube -csatornán: https://www.youtube.com/watch?v=EnMDkEUlxGY.

A Dormer Pramet által piacra dobott legújabb termékekkel kapcsolatos további információkért látogasson el www.dormerpramet.com.


Az egyszerűség ereje
New grade T9415

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz