www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

Az új Seco menetfúrók és menetformázók sokoldalúságot és költséghatékony megoldásokat kínálnak

A Seco Tools egy új menetfúrókat és menetformázókat tartalmazó termékcsalád bevezetésével bővítette menetvágási megoldásainak választékát.


A tökéletes menetfúrók a munkához
Az új, sokoldalú termékcsalád három teljesítményszintet foglal magában, amelyek lehetővé teszik a gyártók számára, hogy költséghatékonyan találják meg a megfelelő menetfúrót az adott alkalmazáshoz. A kiváló alapanyagok, a fejlett bevonatok és a speciális élkialakítás kombinációjával a Seco menetfúrók precíziós meneteket hoznak létre, miközben biztosítják a forgács zökkenőmentes eltávolítását, lerövidítik a beállításii időt és meghosszabbítják a szerszámélettartamot.

„Az új menetfúrvágók és menetfúrormázók termékcsaládjának bevezetésével ügyfeleinknek egyablakos megoldást kínálunk a kiváló minőségű menetfúrók versenyképes áron történő beszerzésére” – mondta Radoslaw Zdanowski, a Seco Tools globális termékmenedzsere. „A megfizethetőség mellett ezek a menetfúrók is pontosan olyan kiváló minőségűek, amelyet ügyfeleink a Seco-tól elvárnak.”

Teljesítmény és költséghatékonyság három szinten
A három teljesítményszint magában foglalja a T32 és T34 termékmegjelölést a menetfúrvágóknál és a T33 a menetformázúróknál. Az alapszinten az univerzális, általános célú menetfúrók találhatók. A második, T34 középszintű termékcsalád olyan nagyobb teljesítményű menetfúrókat tartalmaz, amelyek jól működnek a különböző munkadarab-anyagokkal, így különösen alkalmasak a nagy vegyes/alacsony volumenű, folyamatosan változó alkatrészekkel és anyagokkal dolgozó gyártási környezetekben. A csúcsteljesítményt az anyagspecifikus menetfúrvágók és menetformázúrók, például az acélhoz vagy más fejlett anyagokhoz optimalizáltak.

Az alkalmazáshoz illeszkedő megfelelő menetfúró fő előnyei közé tartozik a következetes és kiszámíthatóan hosszabb szerszámélettartam, amely csökkenti a váratlan menetvágótörés és az alkatrészek selejtezésének kockázatát, miután több órányi megmunkálást fektettek bele. Emellett a különböző menetfúrók teljesítményszintjei biztosítják, hogy a gyártók csak a ténylegesen szükséges menetfúró teljesítményszintért fizessenek. A kisebb teljesítményű gépekkel rendelkező vagy anyagspecifikus menetfúrókat nem igénylő üzemek számára az alapszint sokoldalú és költséghatékony megoldás, amely segít csökkenteni a raktáron tartandó menetfúrók számát és a szerszámkészlet költségeit.

A Seco menetfúrók teljes választékával kapcsolatos további információkért forduljon a Seco helyi képviselőjéhez, vagy látogasson el a www.secotools.com/article/122314 weboldalra.


Az új Seco menetfúrók és menetformázók sokoldalúságot és költséghatékony megoldásokat kínálnak
Seco Threading Taps Family

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz