www.magyar-mernoki.com
DATAPAQ

Új 20-csatornás hőmérséklet adatgyűjtővel a nagyobb termelékenységért

DATAPAQ TP3 hőkezeléses, festékpótló és keramizáló folyamatokhoz Cambridge, Egyesült Királyság – A magas hőmérsékleten végzett hőkezelési alkalmazások profilalkotására és ellenőrzésére kifejlesztett, könnyen használható új DATAPAQ TP3 adatgyűjtő több mérési csatornával és csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. A ±0.3 °C (0.5 °F) hibasáv a legszigorúbb követelményeknek is megfelel. „Két évig dolgoztunk ezért az izgalmas piaci bevezetésért,” jelentette ki Elie El Choueiry, a Datapaq Ltd. szárítókamrákért és kemencékért felelős termékmenedzsere. „Az elődnek számító és sikeresnek bizonyult TPAQ21 adatgyűjtőhöz képest az új DATAPAQ TP3 még részletesebb betekintést ad a magas hőmérsékletű folyamatokba. Rugalmasabb és számos új funkciót tartalmaz, például a Bluetooth kapcsolatot is tartalmazó átfogó csatlakozási lehetőségeket, az AMS 2750E és CQI-9 hitelesített TUS képességet, az integrált korrekciós és kalibráló funkciókat, valamint és a különböző akkumulátor típusokkal történő rugalmas töltési lehetőségeket.”

Új 20-csatornás hőmérséklet adatgyűjtővel a nagyobb termelékenységért
Ábra: A 20-csatornás DATAPAQ TP3 adatgyűjtők jobb minőségű adatszolgáltatása időt takarít meg és növeli a termelékenységet

A 20- és 10-csatornás adatgyűjtőket tartalmazó új sorozat akár 3,6 millió adatpont tárolására képes. Egy adatgyűjtő akár tíz mérési program elvégzésére alkalmas az adatok letöltése előtt. Az extrém alkalmazásokban, például vákuumforrasztásban, alumínium oldat újramelegítésben és víz- vagy gázfojtásban végzett optimális teljesítmény érekében fokozták a hő-és érintésvédelmet. A DATAPAQ TP3 adatgyűjtő új, tartós termikus korlátokkal kapható, melyek a Datapaq iparág-specifikus hőmérséklet profil alkotó rendszereivel együtt használhatóak: Furnace Tracker® a fémmegmunkálás, Kiln Tracker® a keramizálás és Oven Tracker® AutoPaq® az autóipari OEM összeszerelők prémium festékpótló alkalmazásai számára. Minden profilalkotó megoldás Insight™ elemző szoftvert és az alkalmazásra szabott hőelemeket tartalmaz.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz