www.magyar-mernoki.com
norelem

Lezárva! Biztonságos és egyszerű lezárás norelem új, rejtett rögzítőfuratos békazáraival

norelem termékválasztékában új modellnek számító rejtett rögzítőfuratos békazárak funkcionalitásukkal és tetszetős kialakításukkal vonzó választásnak számítanak.

Lezárva! Biztonságos és egyszerű lezárás norelem új, rejtett rögzítőfuratos békazáraival

A szabványos gépelemekből több mint 70 000 tételt kínáló német gyártó új békazárai többek között gépházak, burkolatok, konténerek és dobozok biztonságos rögzítésére, illetve zárására használhatók.

Marcus Schneck, norelem ügyvezető igazgatója szerint az új békazár család a mérnökök és a gyártók által megfogalmazott komoly biztonsági igényeket is kielégíti: “Az új, rejtett rögzítőfuratos békazáraink választéka biztosítja, hogy a feszítőzárak védettek legyenek manipulációkkal és vandalizmussal szemben, ami fontos a biztonságos és megfelelő munkakörnyezethez. Minél nagyobb a biztonság és minél könnyebb a használat, annál hatékonyabbak és biztonságosabbak a műveletek.”

A rejtett rögzítőfuratok biztosítják, hogy minden funkcionális alkotórész védve legyen a nagy szilárdságú présöntvény ház alatt. Ily módon a békazár esztétikusan, zavaró kiálló kontúrok nélkül illeszkedik az összképbe.

A rejtett rögzítőfuratos békazárak fényes króm, matt króm és fekete porszórt kivitelben kaphatók. Emellett a felhasználók zárbetétes, vagy zárbetét nélküli változatok között is választhatnak. A zárbetétes békazárakhoz két kulcsot szállítunk. A hengerzárak egykulcsos rendszerűek.

És ez még nem minden: a békazár és az ellenkampó szegecselhető vagy csavarozható. A robusztus felépítés és a békazár pozíció rezgésálló rögzítést tesznek lehetővé 1200 N maximális teherbírással.

norelem rejtett rögzítőfuratos békazárai gyakori nyitás és zárás esetén, valamint bel- és kültéren is alkalmazhatóak, így ideális gépelemnek számítanak a gyakori működtetést igénylő alkalmazásokban is.

Széles termékválasztékunk megismeréséhez kérjük, látogasson el a www.norelem.hu oldalra.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz