www.magyar-mernoki.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon Cosy+ Wireless – az ipari gépek vezeték nélküli távoli elérésének új szabványa

Az új Cosy+ Wireless révén teljessé vált a HMS Networks új generációs Ewon® ipari távelérési átjárók választéka, új szintre emelve az IIoT-kapcsolatot és a kiberbiztonságot.

Ewon Cosy+ Wireless – az ipari gépek vezeték nélküli távoli elérésének új szabványa

A beépített hardveres biztonságnak köszönhetően a Cosy+ termékcsalád lehetővé teszi, hogy a felhasználók bárhonnan biztonságosan hozzáférjenek a PLC-alapú gépekhez, és online végezzenek üzembe helyezést, hibaelhárítást és programozást. Az új Cosy+ Wireless verzióval a felhasználók az ipari alkalmazástól függően Etherneten, Wi-Fi-n vagy mobilkapcsolaton keresztül csatlakozhatnak gépeikhez, így biztonságos távoli hozzáféréssel válik helyzettől lehetővé a gépek hatékony és fenntartható támogatása. Az Ewon Cosy+ átjáróihoz való távoli hozzáférés a Talk2M®-en keresztül történik, ami a világ legnagyobb, harmadik féltől származó ipari felhőszolgáltatása, amihez több mint 400 000 Ewon átjáró kapcsolódik.

 

Eljött a Cosy+ Wireless ideje

A Cosy+ Ethernet verzió tavalyi bevezetését követően a Cosy+ Wireless a gépekhez való biztonságos vezeték nélküli hozzáférés iránti megnövekedett keresletet elégíti ki. A növekvő kereslet mögött a termelékenység növelésének, valamint a biztonságos és fenntartható működés fenntartásának igénye áll.
 
„A jelenlegi nemzetközi geopolitikai helyzet rávilágít arra, hogy a gépekhez biztonságos, fenntartható módon távolról is hozzá kell férni, minimálisra csökkentve a szervizcsapatok helyszíni kiszállásának szükségességét – jelentette ki Sébastien Thinnes, a HMS Networks Ewon üzletágának termék- és marketing vezetője. – A Cosy+ Wireless, az eddigi legbiztonságosabb Ewon átjáró kifejlesztésével az Ewon új szintre emeli az ipari távoli hozzáférést.
 
Az Ewon a biztonságot helyezi a középpontba
Az ISO27001 szerint kifejlesztett és gyártott Cosy+ vezeték nélküli termékcsalád több biztonsági réteget, és egyedi beépített hardveres biztonsági funkciókat tartalmaz. Az Nviso kiberbiztonsági szakértő céggel kötött exkluzív együttműködésnek köszönhetően az Ewon olyan távoli megoldást kínál, amely bizonyított, méretezhető és a legszigorúbb szabványok szerint tesztelt, hogy megfeleljen a ma és a holnap igényeinek. A HMS Networks több mint 20 éve piacon lévő, a vezetékmentes ipari csatlakozástechnika terén piacvezető Ewon márkája könnyen használható, költséghatékony és rendkívül biztonságos ipari távelérési megoldásokat kínál a globális piacon.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Masszív, kompakt, biztonságos
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
SIL 3 árammeghajtók veszélyes területekre

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz