www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A helyszínen és online látogatható rendezvény mutatja be az autóipari szektornak szánt újításokat

2022. november 9-én a Seco Tools és egyes partnerei a helyszínen és online látogatható rendezvényt rendeznek Automative & General Engineering ITI néven. A felületmegmunkálási bemutatók, valamint a szakértői elődadások áttekintik a legújabb megoldásokat az autóipari és az általános gyártás számára. A németországi Düsseldorf közelében fekvő Erkrathban található új Innovation Hubban megrendezett német autó ITI programot az interneten keresztül is közvetítik. Ezenkívül az élő német rendezvényről a legfontosabb részeket és interjúkat angol nyelven közvetítik az interneten keresztül.


Az első, autóipai és általános gyártással foglalkozó ITI rendezvény
A 2014-ben az Egyesült Királyságban indított, sikeres Inspiration Through Innovation (ITI) rendezvénysorozat során ez az első, autóipari alkatrészek gyártásával foglalkozó ITI rendezvény. A korábbi rendezvények bemutatták az innovációs együttműködés értékét az egészségügyi és repüléstechnikai ágazat számára. Az ITI rendezvénysorozat új állomását a Seco Tools erkrathi Innovation Hub nevű létesítményében tartják. Az új fejlesztési és innovációs központban nem szabványos megoldásokhoz tesztelnek megmunkálási eljárásokat. Ezt az ügyfelekkel és a gyártási partnerekkel szorosan együttműködve végzik.

Együttműködés innovatív megoldások fejlesztésében
Az Automative & General Engineering ITI rendezvényt a Seco Tools rendezi különböző partnereivel, például szerszámgépgyártókkal, a hűtőfolyadék-technológia, CAD/CAM programozás, méréstechnológia, adalékgyártás területén dolgozó beszállítókkal és vállalatokkal, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatókkal. Együtt fogják bemutatni a nemzetközi, együttműködési partnerség kiemelkedő előnyeit az innovatív megmunkálási megoldások fejlesztése terén.

Egyedülálló betekintés a megmunkálásba
A Seco Tools és partnerei fél órás előadásokban mutatják be az alkatrészek, pl. turbófeltöltők megmunkálását, valamint a különböző megmunkálási stratégiákat, többek között a gépi forgácsolást és a fogazást. Az inspiráló szemináriumok értékes ismereteket nyújtanak a hűtőfolyadék-technológiákról és a villamosításról is. Ezenfelül a helyszínen jelenlévő résztvevőknek számos lehetőségük lesz kapcsolatépítésre is. A rendezvényt Stefan Steenstrup a Seco Tools AB elnök-vezérigazgatója nyitja meg.

A helyszínen és online látogatható rendezvény
Az Automative & General Engineering ITI rendezvény dátuma 2022. november 9. Az angol nyelvű közvetítés délelőtt 10:00-től 11:30-ig lesz elérhető GMT szerint. A német nyelven beszélő látogatók délelőtt 9:00-től délután 4:30-ig vehetnek részt a rendezvényen a helyszínen, az Innovation Hubban, és tekinthetnek meg élő megmunkálási bemutatókat. Lehetőségük van az interneten keresztül is nézni a közvetítést délelőtt 9:00-től délután 12:45-ig CET szerint. Ezután minden regisztrált résztvevő igény szerint hozzáférhet az előadások felvételéhez.

Látogassa meg a Seco Tools Automative & General Engineering ITI webhelyét itt: Napirend és ingyenes regisztráció.


A helyszínen és online látogatható rendezvény mutatja be az autóipari szektornak szánt újításokat
A Seco Tools és partnerei együtt dolgozva bemutatják az autóipari alkatrészek, például a turbófeltöltők megmunkálásának legújabb innovációit. © Seco Tools


A helyszínen és online látogatható rendezvény mutatja be az autóipari szektornak szánt újításokat
A Seco Tools közismert partner az autóipari és általános alkatrészek gyártásában pl. fogaskerék gyártásban. © Seco Tools


A helyszínen és online látogatható rendezvény mutatja be az autóipari szektornak szánt újításokat
A Seco Tools és partnerei első alkalommal adnak otthont a sikeres Inspiration Through Innovation rendezvénysorozatnak, amelynek középpontjában az autóipar és az általános gépgyártási tevékenység áll. © Seco Tools

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz