www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

KE5 AS interfész modul frontoldali rugós csatlakozással

19 mm-es szélesség, gyors installálás, intelligens megjelenítési funkciók Hogyan tehető még jobbá egy AS interfész? A kapcsolat létrehozásának leegyszerűsítésével, a telepítési folyamat felgyorsításával és a kapcsolószekrényben elfoglalt helyének lecsökkentésével – a helyigény költséges tényező lehet. A digitális kijelző még a sötétben is kiválóan leolvasható.

KE5 AS interfész modul frontoldali rugós csatlakozással
Képaláírások: 28 rugós terminál 19 mm-es telepítési szélességben - egyedülálló AS interfész koncepció

A frontoldali rugós csatlakozás és az egyedi dugaszolókapcsok leegyszerűsítik és felgyorsítják a telepítést.

Az aktív I/O-k világító számjegyekkel történő tiszta megjelenítése. Áttekinthető frontoldali funkciókiosztás az összes LED kijelző láthatóságának megtartása mellett.

A könnyen hozzáférhető, frontoldali csatlakozással a Pepperl+Fuchs új és innovatív standardot állított fel az IP20 AS interfészek számára. A krimpelt kábelvégek közvetlenül a dugaszolókapcsokba illeszthetőek. A kábelköteg lefelé vezetődik, így nincs szükség felső kábelgerincre, vagy –csatornára. Ez a megoldás nem csak a kapcsolószekrény vezetékezése számára jelent kifinomult megoldást, hanem helyet is megtakarít és segít a terület tisztán tartásában. A modul a telepítés károsítása nélkül szerelhető a switch dobozok felső szélére. A több ponton a helyére pattintható átlátszó csapófedél mindig tiszta rálátást biztosít a digitális kijelzője és lehetővé teszi terminál funkciók belső színkódolását. Az egyedileg eltávolítható terminálok kódolhatóak, ami megakadályozza azok összekeverődését és lehetővé teszi az eszközök problémamentes cseréjét.

Az I/O-k megjelenítése és a diagnosztika háttérvilágítású számok segítségével központilag történik. Nincs szükség a LED-ek címkézésére. A beállítás azt is biztosítja, hogy az információ még sötétben is olvasható marad. A dual LED-ek csatorna-specifikus alapon jelölik ki egy kimenet túlterheltségét.

A terminál belül hidalt AS-i és AUX csatlakozói 8A teljesítményűek, így a csatlakozópontokon nincs szükség kettős érvéghüvelyekre.

A modul tápegysége könnyen átváltatható AS-i bemenetről történő belső energiaellátásról AUX kábelről történő külső tápra, ami lecsökkenti az üzemeltetéshez szükséges eszközök számát.

Az AS-i és az AUX közötti megbízható funkcionális szigetelésnek köszönhetően az AUX letiltásával a decentralizált rendszer komponensei biztonságosan kikapcsolhatóak, ami a költségek csökkenését és az üzem biztonságának növekedését eredményezi.

Ha AS interfészek kapcsolószekrényben történő használatánál a nagyobb hatékonyság a cél, a KE5 jelenti az ideális megoldást.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Mindig megbízható dőlésértékek

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz