www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

uFDH-1: Egyetlen klikkre

Az Pepperl+Fuchs új FDH-1 FieldConnex mobil terepi diagnosztikai műszere eddig nem látott mértékben egyszerűsíti le a terepi installációk üzembe helyezését és hibaelhárítását. A mobil eszközzel bármelyik terepi szegmens egyetlen gombnyomással gyorsan és egyszerűen ellenőrizhető.

uFDH-1: Egyetlen klikkre
1. ábra: A használata könnyebb, mint egy multiméteré: az új FDH-1 FieldConnex® mobil terepi diagnosztikai műszeren egyetlen gombnyomásra elindul a telepítési teszt.

Az FDH-1 FieldConnex mobil terepi diagnosztikai készüléket a Pepperl+Fuchs a terepi infrastruktúra egyszerűbb telepítéséhez és használatához fejlesztette ki. Elértük a kívánt jelminőséget? Helyes buszvégződést választottunk? Az FDH-1 gyors és egyszerű módszert alkalmaz a telepítés minőségének megjelenítéséhez. A mobil műszert már kifejezetten úgy tervezték, hogy használatához ne legyen szükség professzionális terepi szakértelemre. A mobil eszköz számítógép nélkül bármely terepi szegmensre csatlakoztatható. A kapcsolódás után a műszer még a szegmens üzembe helyezése előtt képes kimutatni a fizikai réteg esetleges hibáit, feltünteti azok elhelyezkedését és megmutatja a javítási lehetőségeket. Ez a segítség időt és pénzt takarít meg a telepítés során. Az FDH-1 arra is használható, hogy a meglévő kábelekről megállapítsa azok a terepi szerelésben történő alkalmazhatóságát. Ez a megközelítés jelentős megtakarításokat eredményez a vezetékezési költségekben, az ezt követő megbízható terepi működés pedig a karbantartás re fordított munkát csökkenti. Meglévő létesítmények esetében az FDH-1 a kapcsolódások rövidzárlat-védelmének ellenőrzésére használható. Ez különösen a több éve üzembe helyezett terepi berendezések esetében ajánlatos, ahol a problémák lassan kezdenek megmutatkozni.

A Mobil szakértő

Az új FDH-1 mobil műszer leegyszerűsíti az üzembe helyezés folyamatát és biztosítja annak kiváló minőségét. Komoly előnynek számít az is, hogy kezelése hihetetlenül egyszerű és nem igényel előzetes műszaki felkészülést. A készülék ugyanolyan felhasználóbarát, mint egy megbízható multiméter, de annál sokkal többet tud. Az integrált szakértői rendszer képes a mért értékek értelmezésére, így lehetővé teszi a hibák észlelését és a pontos helymeghatározást. A hiba detektálása után egyszerű korrekciós intézkedésekre is javaslatot tesz. A mobil műszer könnyű használhatóságát az üzembe helyezési varázsló párbeszéd-ablak is támogatja. A varázsló a cél- és tényadatok összehasonlításához egyezteti a telepítés során beállított értékeket a terepi szabványokhoz és előírásokhoz. Igény szerint a varázsló dokumentációt is létrehoz, amelynek eltárolt változata USB-n keresztül tölthető le. A vizsgálati jelentés egy későbbi időpontban újra letölthető és összehasonlító mérésekhez használható.

A Pepperl+Fuchs új FieldConnex mobil terepi diagnosztikai műszerével elérhető egyszerű és egyértelmű terepi telepítés ideális alapul szolgál a hibamentes működéshez és a feldolgozó egységek maximális elérhetőségéhez. Az FDH-1 minden veszélyeztetett, vagy robbanásveszélyes területen alkalmazható.

Az adatlap és a kiegészítő alkalmazások megtalálhatóak a www.pepperl-fuchs.com/fdh oldalon.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz