www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Hatékony kontúrérzékelés egyetlen LiDAR érzékelővel a megbízható árnyékkorrekció révén

A Contour2D érzékelőrendszer lehetővé teszi a szállítószalag kihasználtságának optimális, hatékony monitoringozását. Ez az egyetlen olyan rendszer a piacon, amelynek mindössze egyetlen LiDAR érzékelőree van szüksége ehhez. Az R2000 LiDAR érzékelő egyedi teljesítményjellemzői, valamint egy intelligens algoritmus megbízható árnyékkorrekciót tesznek lehetővé. A rendkívül költséghatékony rendszert a minimális szerelési ráfordítás és gyors, egyszerű, háromlépcsős üzembe helyezés teszi teljessé.


Contour2D érzékelőrendszer a szállítószalagok felügyeletéhez.

Ahhoz, hogy a csomagokat a szállítószalagon a lehető leghatékonyabban és egyenletesebben juttassuk el a soron következő állomásra, megbízhatóan kell felügyelni a szállítószalag kihasználtságát. Erre a Contour2D szenzorrendszer számít a leghatékonyabb megoldásnak a piacon, amely egyetlen, központilag a szállítószalag fölé szerelt LiDAR érzékelőbőt tartalmaz. Az érzékelő a központi helyzetnek köszönhetően a szállítószalagon lévő csomagok árnyékait is érzékeli, amelyek általában torzítanák a rendszer mérési eredményeit. Az R2000 2-D LiDAR érzékelő nagy szögfelbontása azonban egy intelligens algoritmussal kombinálva korrigálja ezeket az árnyékokat. A szenzorrendszer Multi Scan Evaluation Unit (MSEU) egysége gondoskodik az algoritmus futtatásáról és a LiDAR érzékelő nyers adatainak továbbfeldolgozásáról.

Mivel csak két összetevőt (az érzékelőt és az MSEU-t) kell telepíteni, a Contour2D nagyon alacsony hardverköltségekkel és minimális telepítési munkával jár. A hagyományos rendszerekkel ellentétben nincs szükség a több érzékelő egymáshoz igazításához kellő időigényes konfigurációra. Mivel csak egyetlen érzékelő kerül központilag a szállítószalag fölé, a beszerelés nem igényel jelentős módosításokat a szállítószalagon, ezért a meglévő üzemekbe utólag is könnyen beépíthetők.


Hatékony kontúrérzékelés egyetlen LiDAR érzékelővel a megbízható árnyékkorrekció révén
Az algoritmusoknak köszönhetően csak egy 2D LiDAR érzékelőre van szükség a szállítószalag kihasználtságának megbízható felügyeletéhez.


Hatékony kontúrérzékelés egyetlen LiDAR érzékelővel a megbízható árnyékkorrekció révén
Minimális szerelési ráfordítás mindössze két rendszerelemmel a rendszer jelentősebb módosítása nélkül – még utólagos felszerelés esetén is.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz