www.magyar-mernoki.com
TME News

Fejlett épület- és ipari automatizálási megvalósításokhoz szükséges technológiák a TME kínálatából

A legfontosabb beszállítók, a Sonoff és a DFRobot új termékeivel. A Transfer Multisort Elektronik (TME) további két új termék bevezetését jelentette be, amelyek segítségével az ügyfelek újgenerációs tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkező elektronikus rendszereket hozhatnak létre. Két legújabb kiegészítése kulcsfontosságú lesz a munka- és lakóterek intelligensebbé és biztonságosabbá tételében.

Fejlett épület- és ipari automatizálási megvalósításokhoz szükséges technológiák a TME kínálatából

Mindenekelőtt vegyük számba a Sonoff TX érintőkapcsolóit. A modern otthoni és irodai környezetbe való integrációra tervezett egységek könnyen felszerelhetők. Hozzáadhatók új rendszerekhez, vagy utólag beépíthetők a meglévőkbe. A világító gombok (modelltől függően legfeljebb 3/egység) jelzik a felhasználónak, hogy aktiválva vannak. Mobileszközzel vagy hangvezérléssel is működtetőek – az Amazon Alexához vagy a Google Assistanthez Wi-Fi hálózaton vagy LAN infrastruktúrán keresztül történő csatlakozással.

Az érintőkapcsolók két különböző méretű formátumban kaphatók (86mm x 86mm x 35mm vagy 120mm x 74mm x 38mm), és 100VAC és 240VAC közötti tápfeszültségről működnek. Fehér és fekete színű tokozási változatok is elérhetőek, hogy illeszkedjenek a környezet esztétikájához, amelybe beépítik. További információ a következő címen érhető el:
https://www.tme.eu/hu/katalog/automatyka_100124/p,sonoff_1752/?mapped_params=2:1752;2390:1885455


Fejlett épület- és ipari automatizálási megvalósításokhoz szükséges technológiák a TME kínálatából

A TME emellett megszilárdította az általa készletezett DFRobot gázérzékelők portfólióját. Ezek az előre kalibrált érzékelők készletben érkeznek, alapmodullal, kábelezéssel. A kábel lehetővé teszi a csatlakozást bármilyen mikrovezérlő kártyához - beleértve az ESP32, Raspberry Pi és Arduino modelleket. Az érzékelőelemmel való kommunikáció három különböző interfész opción keresztül történhet. Ezek az analóg, I2C vagy UART. A DFRobot gázérzékelőket úgy optimalizálták, hogy olyan berendezésekbe legyenek integrálhatók, amelyek számos olyan alkalmazást szolgálnak ki, ahol a levegő minőségét folyamatosan ellenőrizni kell a korlátozott levegőkeringés miatt.

A telepítési helyek között bányák, raktárak és feldolgozó üzemek is találhatók. Oxigén (O), szén-monoxid (CO), hidrogén-szulfid (H2S), klór (CL2), ammónia (NH3), kén-dioxid (SO2), nitrogén-dioxid (NO2) ózon (O3), hidrogén (H2), hidrogén-klorid (HCL), hidrogén-fluorid (HF) és foszfin (PH3) érzékelésére szánt változatok közül választhatnak. Ezekről az érzékelőkről további részletek a következő oldalon találhatók: https://www.tme.eu/hu/katalog/?search=DFRobot+gas+sensor+&s_field=1000011&s_order=desc

Ahogy Adam Kuczyński, a TME társalapítója és üzletfejlesztési igazgatója kijelentette; „Ma már magasabb szintű automatizálásra van igény mind az otthoni, mind az ipari környezetben. A TME által kínált nagy pontosságú levegőfelügyeleti és kifinomult felhasználói interfész-technológiákkal hozzájárulunk az ilyen környezetek fejlesztéséhez.”

www.tme.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz