www.magyar-mernoki.com
EPLAN

24/7: High Value Support

Az Eplan új, "High Value Support" elnevezésű szolgáltatása azokat a vállalatokat támogatja, melyek a világ különböző pontjain folyamatos munkarendben, új termékek kifejlesztésével foglalkoznak. Ezek az EPLAN ügyfelek egy kibővített műszaki támogatásban részesülhetnek, beleértve a 24 órás, a világ minden táján elérhető, angol nyelvű telefonos segítségnyújtást, a 2 óra alatti válaszidőt, a "Remote Tool" segítségével történő problémaelemzést és egy műszaki szakértő menedzser személyes elérhetőségét az ügyfélszolgálaton.

24/7: High Value Support
Bernd Schewior.jpg: «Segítünk ügyfeleinknek abban, hogy maximális hatékonysággal használhassák az EPLAN-t bárhol a világon», jelentette ki Bernd Schewior, a professzionális műszaki támogatásokért felelős igazgató.

Monheim/Nürnberg, 2014. november 25. - Számtalan cég rendelkezik több, a világ különböző pontjain elhelyezkedő telephellyel, ahol a tervezőmérnökök éjjel-nappal végzik a dolgukat. A legfontosabb az üzembiztonság és a rendszer rendelkezésre állása - amihez magas fokú ügyféltámogatás szükséges. Az EPLAN  új, díjköteles "High Value Support" szolgáltatása a világon bárhonnan elérhető. A multinacionális vállalatok számára az év minden napján, éjjel-nappal maximum két óra várakozási idő mellett rendelkezésre áll egy EPLAN szakértő telefonos támogatása és egy személyes ügyfélszolgálat. A szolgáltatások széles körű kínálatával az EPLAN komoly kihívást vállalt fel: «Segítünk ügyfeleinknek abban, hogy maximális hatékonysággal használhassák az EPLAN-t bárhol a világon», jelentette ki Bernd Schewior, professzionális műszaki támogatásokért felelős igazgató. A technikai támogatást a webalapú EPLAN Solution Center és az abba integrált tudás adatbázis egészíti ki, ahol a felhasználók kulcsszavak alapján kereshetnek rá a megoldásokra és a kapcsolódó dokumentációkra, az esetleges problémákat pedig saját maguk is megoldhatják.

Az ügyfél rendszerkörnyezetét és rendszerfolyamatait ismerő technikai menedzser személyes kapcsolatot jelent. A menedzserek az összes beérkező műszaki kérelmet átlátják és a feladatuk abból áll, hogy a felhasználók számára megadják a szükséges információkat. Sokéves tapasztalattal rendelkeznek a műszaki ügyfélszolgálat és a kifinomult rendszerek karbantartása terén és szorosan együttműködnek az EPLAN illetékes szakembereivel.


Három, az igényektől függő támogatási szint


Mivel minden cég saját működési struktúrával és a technikai támogatás kapcsán különböző igényekkel rendelkezik, az EPLAN három szoftvertámogatási szintet kínál fel. A korábban alapszolgáltatásnak számító EPLAN Basic Support a technikai támogatás minden alapvető funkcióit tartalmazza, beleértve a frissítéseket, az Eplan Solution Centerbe és az Eplan Data Portalba történő belépést, és a munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között, számos nyelven elérhető telefonos támogatást. Az év elejétől az EPLAN Solution Centerbe történő belépés is az alapcsomag része lett, ami például egy integrált tudás adatbázis előnyét hozta magával. A "Premium Support"-ra feliratkozó vállalatok olyan további előnyöket élvezhetnek, mint a rövidebb várakozási idő, több programverzió támogatása, és az informatikai alkalmazások kiterjesztett támogatása. A legmagasabbnak számító "High Value Support" az elérhető szolgáltatások teljes spektrumát magában foglalja.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz