www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A Seco virtuális eseménnyel és a Microsite indításával támogatja az orvosi innovációt

A Seco és műszaki partnerei 2022. május 18-án, szerdán rendezik meg a vállalat második Medical Inspiration Through Innovation (ITI) virtuális eseményét. Az esemény az együttműködést és az innovációt szem előtt tartva a precíziós orvosi gyártási kiválóságra összpontosít, lehetőséget adva a résztvevőknek, hogy megnézzenek egy femorális térdimplantátum megmunkálási bemutatót, és részt vegyenek az optimalizált folyamatról szóló megbeszéléseken, valamint iparág-specifikus szemináriumokon és előadásokon vegyenek részt.


Az orvosi gyártók további támogatása érdekében a Seco műszaki és oktatási tartalmak választékát indította el, amelyek a valós orvosi részekre, például a Medical ITI rendezvényen bemutatott térdimplantátumra vonatkoznak. A Seco webhely látogatói podcastokon, videókon és egyéb tartalmakon keresztül betekintést nyerhetnek az orvosi gyártóipart formáló legmodernebb technológiákba, trendekbe és egyénekbe.

A Seco és partnerei a Medical ITI rendezvényt virtuálisan az Egyesült Királyságban található innovációs központjukban rendezik meg, egyes piacok pedig személyes részvétellel látogatható rendezvényeket és találkozókat tartanak a világ különböző pontjain. Szeretnénk, ha az orvostechnikai gyártók világszerte regisztrálnának és csatlakoznának élőben, vagy tekintsék meg az eseményt követően a felvételeket.

„Szakértelmünk alapjait a globális orvostechnikai eszközöket gyártó cégek vezetőivel kialakított szoros, valós partnerségek adják” – mondta Dave Todd, az innovációs központ vezetője. „Elkötelezettek vagyunk a fejlett technológiák, eszközök, stratégiák és komponensmegoldások fejlesztése iránt, amelyek az orvostechnikai gyártási folyamatok előmozdítását és fejlesztését szolgálják. Az ITI-rendezvények lehetővé teszik számunkra, hogy valós időben és igény szerint megosszuk az iparággal mind a legjobb gyakorlatokat, mind az új ötleteket”.

A Seco és a műszaki partnerek várakozással tekintenek az ITI-sorozat bővítése elé, amely még ebben az évben hasonló rendezvényekkel bővül a repülőgép- és autóipar területén.

További információért és a Medical ITI 2022-re való regisztrációért látogasson el a következő oldalra https://event.secotools.com/medicaliti2022

Együttműködés értékes tanulságokkal
Az Inspiráció az innováción keresztül (ITI) a Seco globális partnerhálózatára támaszkodik, és a problémamegoldási lehetőségek feltárása érdekében egyesíti a házon belüli szakértelmet és a külső tudást. Az ITI-rendezvények során a résztvevők megtapasztalhatják ezen innovatív partnerségek eredményeit, és felfedezhetik, hogy az együttműködés hogyan segíthet nekik olyan megoldásokat találni, amelyek előreviszik vállalkozásukat. Ez az együttműködésen alapuló megközelítés megoldja a különböző feldolgozóipari szegmensekben előforduló folyamatos problémákat.


A Seco virtuális eseménnyel és a Microsite indításával támogatja az orvosi innovációt
Femoral With Solid End Mills



A Seco virtuális eseménnyel és a Microsite indításával támogatja az orvosi innovációt
Hip Shaft

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz