www.magyar-mernoki.com
EPLAN

EEC: EPLAN Engineering Konfigurátor

Az EPLAN Engineering Center szoftver neve Eplan Engineering Konfigurátorra változott. Az új név a 2.4-es verzióval kerül bevezetésre és jeles bizonyítéka annak, hogy az EPLAN mechatronikai megoldásainak egyik fő funkciója a konfiguráció. Az SPS IPC Drives kiállításon bemutatott verzió javított funkciókat is tartalmaz és a verziószám most már megegyezik az EPLAN Platforméval.

EEC: EPLAN Engineering Konfigurátor
EEC One.jpg: az EEC One új, 2.4-es verziója integrált többfunkciós eszköztárakkal és kombinált makró kiválasztással

Monheim, 2014. november 18. - A mechatronikai konfiguráció az EPLAN Engineering Center szolgáltatási spektrumának egyik központi témája. A termék neve az SPS IPC Drives kiállítás megnyitójával változik EPLAN Engineering Konfigurátorra, röviden «EEC»-re - a korábbival megegyező rövidítést megtartva. Az alap funkcionalitásként szolgáló konfiguráció most már a termék nevében is tükröződik. Az EPLAN évek óta kínál alkatrészek, gépek és bonyolult telepítési projektek beállítására használható, integrált mechatronikai konfigurációs megoldásokat az EEC-ben. Az EEC átnevezését a következő ügyfélelőnyök indokolták:

• Az Eplan a «hatékony tervezést» testesíti meg - a konfiguráció általi szabványosítás és modularizáció döntő lépés ebbe az irányba.
• A konfiguráció mérnöki ágazatokat átölelő konzisztenciája - beleértve a mechanikát, a villamostervezést és a szoftvertervezést - high-tech mechatronikai konfigurációt tesz lehetővé.

A névváltozással egy időben az EEC verziószámát is szinkronizálják az EPLAN Platformmal. A 2.4-es verzió premierjét az SPS IPC Drives kiállítás megnyitójára időzítették. Az EEC-t kapcsolási rajzok és 3D összeszerelési elrendezések platformrendszereken keresztüli létrehozására használó ügyfeleknek könnyebbséget jelentenek az egységes verziószámok. A platformrendszerekhez történő hozzárendelés - különösen az EPLAN Electric P8-hoz és az EPLAN Pro Panelhez - egyszerűbbé vált.

A konfigurációs megoldás új verziója természetesen egy már bevált technológiára épül. A felhasználói előnyök közé tartozik az EEC korábbi verzióiban készült modellek további használatának lehetősége is. Az EEC 2.4-es verziója számos olyan új funkciót is tartalmaz, amelyekkel jelentős időmegtakarítás érhető el: az SAP integráció optimalizálása mellett az új verzió alapból egy feladat kiszolgálót is tartalmaz, amely lehetővé teszi az EEC körüli ügyfélspecifikus IT munkafolyamatok integrálását a meglévő IT-környezetbe. A harmonizációs folyamat részeként az EEC-One - mint a szabványosítás és az automatizálás Excel technológián alapuló rendszere - szintén nevet vált. Mindemellett az automatizált tervezés továbbra is kiemelt jelentőséggel bír. Az új verzió egyik kiemelt tulajdonsága az EPLAN Pro Panel 3D kapcsolószekrény tervezőrendszerhez történő közvetlen kapcsolódás.

EEC: EPLAN Engineering Konfigurátor

Logos EEC.jpg: Az EPLAN Engineering Center neve EPLAN Engineering Konfigurátorra változott: az új név a 2.4 verzióval kerül bevezetésre

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz