www.magyar-mernoki.com
Dormer Pramet

A Dormer Pramet bővíti csehországi termelési egységét

Bővítjük Šumperk-i gyártóüzemünket egy új, 4500 négyzetméteres épülettel, amely a tervek szerint 2023-ban készül el.

A Dormer Pramet bővíti csehországi termelési egységét

Az új csarnok egy kétszintes teret és melléképületeket tartalmaz majd, hogy jelentősen növelni tudjuk a lapkák gyártását. Emellett helyet biztosít a csehországi telephely jelenlegi gyártószintjein meglévő géppark korszerűsítésére is.

A bejelentés egybeesik az cégünk 70. évfordulójával, mely idő alatt, az 1951 óta üzemelő forgácsolószerszám-gyár, a Pramet világszerte ismert márkává vált.


A Dormer Pramet bővíti csehországi termelési egységét

A bővítésen belül automatizálási és robotizálási fejlesztéseket tervezünk a jövőbeni igények kielégítése érdekében. Az automatizálás alkalmazása segít a váltólapkás szerszám gyártási folyamatainak racionalizálásában és a termelés növelésében az egész telephelyen.

A környezetet szem előtt tartva a Šumperk létesítmény fenntarthatóságát is javítjuk. Vállalatunk célja, hogy 2030-ra globálisan 50%-kal csökkentse a CO2-kibocsátást, és elérje a 90%-os újrahasznosíthatóságot.

Az új csarnokon, a tetőre telepített fotovoltaikus panelek fogják biztosítani a napenergia felhasználását, melyek segítik a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését. További tervek vannak a hulladékgazdálkodási kapacitás fejlesztésére, beleértve a jobb válogatást az újrahasznosítható anyagok visszanyerésének növelése érdekében.

Jöjjön velünk, és nézze meg a Dormer Pramet CZ túráját!


A Dormer Pramet bővíti csehországi termelési egységét

A 70. évforduló megünneplésére virtuálisan megtekinthetővé tettük a Šumperk létesítményt. Az interaktív eszközön keresztül megtekintheti a gyártás, a csomagolás és a kutatás-fejlesztés különböző szakaszait, amelyek a forgácsoló váltólapkák gyártásával kapcsolatosak.

Kezdje meg a körútját itt: https://dpsumperk.site.

A Dormer Prametre vonatkozó további információkért látogasson el a következő weboldalra: www.dormerpramet.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz