www.magyar-mernoki.com
Alfalaval News

Az Alfa Laval PlusClean tisztítófúvóka forradalmasítja a tartálytisztítást 100% lefedettséggel

Az új Alfa Laval PlusClean® tisztítófúvóka bevezetésével az Alfa Laval széles tartálytisztító portfóliója óriási lépést tesz. A PlusClean soha nem látott 100%-os tartálytisztítási lefedettséget, akár 80%-os víz- és tisztítóközeg-költséget takarít meg, és nincs termékszennyeződés.

Az Alfa Laval PlusClean tisztítófúvóka forradalmasítja a tartálytisztítást 100% lefedettséggel

A tetejére szerelt tartálytisztító készülékkel párosítva, és a tartály falával vagy aljával egy szintbe szerelve, a PlusClean növeli a termelékenységet és csökkenti a teljes birtoklási költséget.

Nincs láthatatlan terület, nincs szennyeződés veszély
„Ha az Alfa Laval PlusClean tisztítófúvókákat bármilyen tartályba és tartálytisztítási folyamatba beépítjük, azt jelenti, hogy a szennyeződésnek nincs hová elbújnia” – mondta Janne Pedersen, globális portfólió-menedzser, tartálytisztítás, Alfa Laval. „Most az optimális tartálytisztítás ígérete valóban olyan ígéret, amelyet be is tarthatunk. Nincs láthatatlan terület és nincs fertőzésveszély. Pont.”

Könnyen telepítés, egyszerű használat
Optimalizált, nagy hatású permetezési mintájával a PlusClean 100%-os tisztítási fedettséget biztosít olyan láthatatlan területeken, amelyeket más tartálytisztító permetezőfúvókák kihagynak. A tartály falával vagy aljával egy szintbe szerelve a tisztítófúvóka forradalmi, beépített beállítási funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a telepítést és a hatékony működtetést, és tisztítófedést biztosít a láthatatlan területeken, például a keverőlapátok alatt. Ez alapos tartálytisztítást biztosít, amely páratlan más tartálytisztító eszközökhöz viszonyítva.

Versenyelőny
Ez az innovatív tisztítófúvóka, amely tökéletes a gyógyszer-, tej-, élelmiszer-, ital- valamint az otthon- ás testápoló ipar számára, még hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé és javítja a folyamatok hatékonyságát és biztonságát, valamint a termékminőséget. Ez magasabb termelékenységet és versenyelőnyt jelent azok számára, akik úgy döntenek, hogy a PlusClean-t hozzáadják tartálytisztítási folyamataikhoz.

A fenntarthatóság a középpontban
Az Alfa Lavalnál a fenntarthatóság áll tevékenységünk középpontjában, és a PlusClean sem kivétel. Ez a forradalmian új tisztítófúvóka jelentős víz- és tisztítóközeg-költséget takarít meg, minimálisra csökkentve a környezetre gyakorolt hatást.

Igényes higiéniai alkalmazásokhoz
A szabványos Alfa Laval PlusClean média rugós-aktiválású tisztítófúvókaként kerül szállításra a higiénikus folyamatokban használt tartályok tisztításához. Speciális pneumatikus meghajtású változat is kapható. A steril és aszeptikus technológiai tartálytisztításhoz rendelkezésre áll az Alfa Laval PlusClean UltraPure, amelyet az Alfa Laval Q-doc dokumentációs csomag támogat, hogy biztosítsa a teljes nyomon követhetőséget a teljes ellátási láncban.

Fedezze fel, hogy az Alfa Laval PlusClean 100%-os tisztítási lefedettsége hogyan növeli a hozamot és csökkenti a költségeket. További információkért látogasson el a www.alfalaval.com/plusclean weboldalra.

www.alfalaval.com
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 15 000+ IMP követőhöz