www.magyar-mernoki.com
Mouser News

A Mouser fókuszában: Érzékelőtechnológiák

A Mouser érzékelőtechnológiák széles skáláját kínálja, amelyek innovatív kialakításokat tesznek lehetővé.

A Mouser fókuszában: Érzékelőtechnológiák

A Mouser Electronics, Inc., a termékbevezetés (NPI) innovációt segítő vezetője, egy olyan érzékelőtechnológiáról szóló streamtartalmat hozott létre a webhelyén, amely az innovatív érzékelőmegoldások és -források legfrissebb híreit helyezi előtérbe, a világ legnagyobb gyártóitól. Az Internet of Things (IoT) és az összekapcsolt okoseszközök gyors fejlődésével a gyártók jelentős előrelépéseket tettek az érzékelők képességei terén. A Mouser érzékelőtechnológiákat tartalmazó kiterjedt termékkínálata révén a mérnökök hozzáférhetnek a tervezési szükségleteiket kielégítő legújabb érzékelőtermékekhez és -megoldásokhoz.

A Mousernél elérhetőek például az alábbi kiváló érzékelőtechnológiák:

  • A BME688 környezeti érzékelő a Boschtól a gáz, a páratartalom, a hőmérséklet és a barometrikus nyomás érzékelését innovatív mesterséges intelligenciával kombinálja. A BME688 fejlesztőkészlet, amely már rendelhető, lehetővé teszi az érzékelő konfigurálását a BME Al-Studio szoftverrel. A szoftver optimalizált teljesítményt, kimeneti adatsebességet (ODR) és áramfogyasztást tesz lehetővé mobil és csatlakoztatott alkalmazásoknál, ahol a kis méret és az alacsony áramfogyasztás kritikus fontosságú követelemény.
  • Az AS5116tengelyre szerelt mágneshez való pozícióérzékelő azams-től, amely nagy megbízhatóságot, tartósságot, alacsony kimeneti zajt és nagy precizitású analóg kimenetet biztosít. Az AEC-Q100 minősített érzékelő használható többek között rotorszögérzékelésre elektronikus kommutációjú motoroknál, elektromos szervokormányrendszereknél, elektromos szivattyúknál, váltórendszerek működtetőinél, indítómotor- és generátorrendszereknél, valamint egyéb 360°-os szögmérési megoldásokban.
  • ScioSense ENS160 digitális többgázos MOS-érzékelők 1,67 V és 1,98 V közötti tápfeszültség-tartományt nyújtanak, és akár +85 °C-os üzemi hőmérsékletet. Mind TrueVOC™ levegőminőség-érzékelést használnak, és intelligens algoritmusokat támogatnak, amelyek kiszámítják a CO2-ekvivalenseket, a TVOC-t és a levegőminőség-indexeket (AQI-ket), valamint páratartalom- és hőmérsékletkompenzációt végeznek. Alkalmazható építésautomatizálásban, okosotthonokban, HVAC-rendszerekben, otthoni készülékekben, valamint IoT-eszközökben.

A Mouser továbbá számos érzékelőkre koncentráló izgalmas tartalmat nyújt, például a The Tech Between Us podcast egy friss részét, amely a Mouser díjnyertes Empowering Innovation Together™ 2021-es programjának a része.

A Mouser érzékelőtechnológiás streamtartalmához látogasson el ide: https://resources.mouser.com/sensor/.
A Mousernél elérhető legújabb érzékelőtermékekért látogasson el ide: https://eu.mouser.com/new/sensors/n-5gej.

www.mouser.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz