www.magyar-mernoki.com
EPLAN

Három új EPLAN leányvállalat Japánban, Dél-Afrikában és Törökországban

A jelenleg már több mint 700 főt foglalkoztató EPLAN tovább folytatja a terjeszkedést és alapításának 30. évfordulóján új leányvállalatokat nyitott Japánban és Dél-Afrikában. Hamarosan pedig a törökországi ügyfelek is megismerkedhetnek a CAE szakértőinek közvetlen jelenlétéből fakadó üzleti előnyökkel. Egészen mostanáig ezen három ország ügyfelei együttműködő partnereken keresztül voltak kapcsolatban a gyártó céggel.

Három új EPLAN leányvállalat Japánban, Dél-Afrikában és Törökországban
Kép: «A döntően nemzetközi vállalkozásnak számító ügyfeleink egyaránt profitálhatnak  globális piaci jelenlétünkből és az egyenletesen magas minőségű szolgáltatásainkból», jelentette ki Haluk Menderes, az EPLAN Software & Service ügyvezető igazgatója.

Monheim, 2014. június 18: A szoftvermegoldásokat fejlesztő EPLAN tovább folytatja  terjeszkedését és közvetlen értékesítési irodákat nyitott Japánban, Dél-Afrikában és Törökországban.

Az év elején nyílt meg tokiói székhellyel az EPLAN Software & Services KK Shinya Nito ügyvezető igazgató és Dr. Carsten Metelmann nemzetközi értékesítési igazgató vezetésével. Az alapítás a Rittal és az EPLAN közötti  intenzív együttműködésnek is köszönhető, a Rittal immár 25 éve aktív résztvevő a japán piacon a kapcsolószekrény gyártás területén.

Japán egyike a világ legnagyobb szoftver- és feldolgozóipari piacainak. Az EPLAN ezzel a terjeszkedéssel intenzívebben kíván részt venni a szoftver alapú tervezés gyors ütemű fejlődésében és ezzel egy időben a szakértelmét is a fejlődés szolgálatába állíthatja. Jó példa erre, hogy a Mitsubishi Electric tavaly beillesztette az EPLAN-t saját F@ctory Alliance partnerprogramjába.

A dél-afrikai leányvállalat EPLAN Software & Services (Pty) Ltd. néven június elején kezdte meg működését Johan Reyneke ügyvezető igazgató irányításával. Az iroda Edenvale-ben, Johannesburg mellett, a Rittal szomszédságában található. Mostantól  az EPLAN Platform az elektronikai és fluidtechikai, ill. kapcsolószekrény tervezést és kábelkorbács tervezést is magába foglaló  rendszereivel együtt lesz elérhető. További szolgáltatások, mint például tanfolyamok  és műszaki tanácsadások fokozatosan kerülnek bevezetésre és a tervek között szerepel az értékesítési csapat bővítése is.

Az új leányvállalat alapítása előtt az EPLAN tíz éven keresztül egy együttműködő partner segítségével képviseltette magát Dél-Afrikában. Az értékesítési volumen folyamatos bővítéséhez mindenekelőtt az autóipar fejlődése adott lehetőséget.

A harmadik leányvállalat Törökországban alakul: az EPLAN Yazilim ve Yazilim Hizmetleri A.S. 2014 júliusának elején kezdi meg működését Isztambulban. A csapat Özgür Emekli ügyvezető igazgató vezetésével közvetlenül és átfogóan támogatja majd az autóipari gép- és berendezésgyártókat.

Törökország sokszínű gazdasága jelentős növekedési potenciált rejt magában. Az EPLAN nemcsak a klasszikus piacokban, pl. a gép- és berendezésgyártásban, vagy az autóiparban lát nagy lehetőségeket, hanem az olyan ágazatokban is, mint a nehézipar és a vezérlőszekrény tervezés.

Kétszámjegyű növekedési ráták
Az EPLAN magasra emelte a mércét: a növekvő piacokon létrehozott közvetlen jelenlét elengedhetetlen ahhoz, hogy nemzetközi vállalatként kétszámjegyű forgalomnövekedést érjen el. «Műszaki megoldások gyártójaként könnyebben és gyorsabban jelenhetünk meg a piacokon az új termékekkel és az átfogó szolgáltatási portfolióval», jelentette ki Haluk Menderes, az EPLAN Software & Service ügyvezető igazgatója. Az ügyvezető igazgató felhívta a figyelmet további lehetőségekre is: «A döntően nemzetközi vállalkozásnak számító ügyfeleink egyaránt profitálhatnak  globális piaci jelenlétünkből és az egyenletesen magas minőségű szolgáltatásainkból.» Ez biztosítja a vevők optimális támogatását mind a szakmai tanácsadás, mind a személyre szabott folyamat-konzultáció során - akár országhatárokon átívelően is. Az EPLAN és a Rittal a «Rittal - A Rendszer» stratégia mentén halad előre a nemzetközi piacokon. Ezen túlmenően az említett országokban vezető szerepet betöltő szolgáltatókkal -  Phoenix Contact, Festo - kötött globális partnerség is kellő hangsúlyt fog kapni.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz