www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

OHV100 és OHV200: 1D / 2D kódok olvasása PC-n, okostelefonon és tableten

Az alkatrészvizsgálatra és termékallokációra használatos 1D és 2D kézi kódolvasók a mindennapi élet részeivé váltak. Hatékonyságukat döntően meghatározza a nagy olvasási teljesítmény, a könnyű használat és a felhasználó dolgát megkönnyítő kiegészítő funkciók. Ezek közé tartozik a kézi kódolvasó adott alkalmazáshoz történő rugalmas adaptálása és az okostelefonokhoz, ill. tabletekhez történő kapcsolódás.

OHV100 és OHV200: 1D / 2D kódok olvasása PC-n, okostelefonon és tableten
Fotó: Pontos olvasás tükröződő felületeken az OHV100 és OHV200 kézi kódolvasókkal

A Pepperl+Fuchs új OHV100 és OHV200 kézi kódolvasóit kiváló olvasási képesség és számos kiegészítő funkció jellemzi. Lehetnek a kódok tükröződő felületeken, pl. fémen, műanyagon, vagy fóliacsomagolás alatt, az optikai szenzorok a kódokat gyorsan és nagy pontossággal detektálják, így szinte bármilyen alkalmazásban kiváló teljesítményt nyújtanak. Az 1,2 megapixeles felbontás és az 50-310 mm olvasási tartomány nemcsak kényelmessé teszi a kezelő személyzet életét, de egyben azt is lehetővé teszi, hogy a kis- és nagyméretű kódokat ugyanazzal a műszerrel olvassák. Ez a rövid és hosszú tartományt megkülönböztető szabadalmaztatott duál lencse technológiának köszönhető. A Vision Configurator paraméterező szoftver segítségével a felhasználó a műszert az adott alkalmazásba integrálhatja, pl. adaptálhat minden rendelkezésre álló paramétert, paraméterkészleteket kezelhet, kimeneteket formázhat és alkalmazás-specifikus kontrollkódokat hozhat létre. Az OHV széria kézi kódolvasói Java Script licensszel rendelkeznek, amelyben intelligens felhasználó-specifikus funkciók hozhatók létre. Az IP 65, ill. IP 54 védettségű robusztus háznak köszönhetően a kódolvasók durva ipari körülmények között is folyamatos munkavégzést garantálnak.

Az adatok továbbítására az OHV100 esetében USB vagy RS232 interfész, míg az OHV200-nál egy 30 méteres hatótávolságú vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat szolgál. A nagy memóriának köszönhetően azonban a hatótávolságon kívül végzett munka is megvalósítható. A rögzített adatok később egy töltő-tálcán keresztül vihetők át. A Bluetooth kapcsolat azt is lehetővé teszi, hogy az adatokat kényelmesen IOS-alapú okostelefonokra, vagy tabletekre, közvetlenül a megnyitott alkalmazásokra küldjük, ami nem igényel semmilyen hardveres, vagy szoftveres támogatást. A kézi kódolvasók az okostelefonok kijelzőjéről is képesek olvasni. A speciális funkciók közé tartozok még a kódok mozgás közbeni olvasása és a felhasználó számára optikai, akusztikai, vagy rezgéssel történő visszajelzés. A gyakran használt funkciók bármely szabadon programozható gombbal egyszerűen beállíthatóak. Az OHV200 markolattal ellátott, ill. markolat nélküli változatban érhető el; ez utóbbi kiválóan alkalmas zsebben történő hordozásra és mobil használatra.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Mindig megbízható dőlésértékek

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz