www.magyar-mernoki.com
EATON

Az Eaton segítségével optimalizálják az adatközponti beruházásokat a Datacentres Europe 2014 konferencián

Az energiagazdálkodás vezető vállalata, az Eaton bejelentette részvételét az évenként megrendezett Datacentres Europe konferencián. A május 28-29. között megrendezett eseménynek a monacói Grimaldi Forum kiállítási és konferencia-központ ad otthont. Az Eaton adatközpont operátorai és tanácsadói az A7 standon várják az energiagazdálkodási kérdésekben érintett látogatókat.

Az Eaton segítségével optimalizálják az adatközponti beruházásokat a Datacentres Europe 2014 konferencián
Stéphane Levillain, az Eaton adatközpont üzletágának EMEA üzletfejlesztési igazgatója a Camille Blanc teremben május 28-án 12:30-kor rendezett kerekasztal-beszélgetésen is részt vesz. A „Felhő adatközpontok dinamikus energiagazdálkodása a jövőben” címet viselő ülés az energiatakarékos felhő adatközpontok létrehozása során felmerülő kérdéseket vitatja majd meg. A panel a szerverek, hálózatok és adattárolók közelgő technológiáit és ezek a felhő adatközpontok hatékonyságában játszott szerepét is vizsgálja majd.

„Arra koncentrálunk, hogy olyan integrált szolgáltatást nyújtsunk, amely leveszi a kockázatot ügyfeleink válláról projektjeik során és minimalizálja a teljes tulajdonlási költséget,” jelentette ki Levillain. „Az Eaton szoftvere tovább növeli termékeink rugalmasságát, lehetővé téve nem pusztán a hardver egyes darabjainak, hanem a kritikus alkalmazások védelmét is. Ennek eredményeképpen az ügyfelek a legmagasabb szintű megbízhatóságot és a rugalmasságot, valamint a teljes élettartamra számítva alacsonyabb költséget élvezhetnek.”

A teljesítménymenedzsment tanácsadóin kívül az Eaton standján a nemrégiben elindított GreenDataNet projekt szakértői is jelen lesznek. Az Eaton által vezetett projekt egy az Európai Bizottságtól egy gyártók, felhasználók és tudósok által alkotott konzorciumnak ítélt 2,9 millió eurós támogatás eredménye. A konzorcium olyan technológiákat fejleszt, amelyek lehetővé teszik a városi adatközpontok megújuló energia felhasználásának 80%-ra történő növelését és csökkentik az átlagos energiahatékonysági mutatót. A GreenDataNet projekt a szerverek és szekrények, az egyéni és a hálózati adatközpontok hármas szintjén teszi lehetővé az energia felhasználásának nyomon követését és az IT, az energia, a hűtés és az adattárolás optimalizálását.

Ha többet szeretne megtudni az Eaton energiagazdálkodási megoldásairól, kérem látogasson el a www.eaton.eu/powerquality oldalra. A legújabb híreket megtalálja az @Eaton_UPS Twitter oldalon és az Eaton EMEA LinkedIn cégoldalon.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz